Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Igaz, hogy Veszpremben nem...

Igaz, hogy Veszpremben nem adjak ki a gyereket szules utan, hazamenetelkor, ha nincs babahordozo?

Figyelt kérdés
Vedonom allitotta ezt, de nem ertem....hiszen akinek nincs kocsija, annak miert lenne hordozoja........ :/ Lehet, hogy kapok kolcson, de azert erdekelne!!! Koszi!!
2014. dec. 13. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Esetleg a nővéred is kérhetne kölcsön bárkitől amikor megy értetek.Egy délutánra az is kölcsönadja szerintem,akinek amúgy gyakran van rá szüksége.
2014. dec. 14. 14:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Tenyleg nagyon kedvesek vagytok..........mintha a falnak irtam volna..........na de akkor megegyszer a gyengebbek kedveert! Nem tervezem, hogy ugy hozom haza. Kertem mar kolcson. 140 km-re laknak akiktol tudtam. Kerdeses, hogy ide er-e. A kornyezetemben nincs kisgyerekes, akiknek lenne; Baratnom legkisebb lanya 5 eves, de nekik sem volt, sot autojuk sem. Nem azt mondom, hogy noverem profi sofor, de a korhaz egy kopesnyire van. Ha kinezek az ablakon latom az epuletet. Konnyen beszel, aki azt irja vegyek egyet. Az apja egyedul hagyott minket, az utobbi par honapban nem a babahordozo volt a legfontosabb dolog amit be kelett szereznem. ......legyetek szivesek es nezzetek meg mi volt a kerdes!!! Nem azt kerdeztem, hogy kinek mi a velemenye meg szerinte, hogyan lenne jobb.......arra voltam kivancsi, hogy kiadjak, vagy sem!!!Ez egy oldal ahol kerdezunk es valaszt kapunk, olyantol aki tapasztalta, megelte.........ill. ismerete van a kerdessel kapcsolatban. Erre valaki azt irta, hogy nem......mas meg azt, hogy a sajat szemevel latta, hogy ujszulottet is haza engedtek. Szoval, nem annyira egyertelmu! Aki meg feleloltlennek tart, annak tenyleg csak annyi, hogy konnyu ismeretlenul itelkezni. En eddig is mindent megtettem a gyermekemert, es azert, hogy mindene meglegyen mire erkezik. Masfel hete meg dolgoztam, fizikai munkat, napi 10 orat. Lehet rolam leszallni!! Aki nem a kerdesemre szeretne valaszolni, annak csak annyit, hogy............a velemeny, olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senkit sem erdekel a masike!!!
2014. dec. 14. 18:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Na igy 1 honappal a szules utan........a kutya nem kerdezte meg, hogy miben viszem haza a gyereket. Az eljovetel napjan volt vedonoi eloadas, gyermekorvosi vizsgalat, es nalam is jartak visit-en.......sot, mielott jottek volna ertunk, pont az ugyeletes nover huzta at a szomszed agynemut. Senki nem foglalkozik vele, hogy miben viszik a piciket haza. Pedig aznap mentunk vagy 15-en. Nem tudom, hogy belejatszott-e a szombati nap, de ennyit errol. Sot, meg a ruhat se neztek, pedig Dec. 31-volt es szeles ido. A kotekvoket megnyugtatva, idoben erkezett meg a hordozo....tehat abban hoztam haza a picit. Nyaljatok sot.........
2015. febr. 1. 11:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok és nagyon helyesen cselekedtél és felelősségteljesen gondolkoztál, hogy babahordozóban vittétek haza a gyereket, nem csak úgy kézben az autóban!
2015. febr. 1. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!