Aki mostanában szült (én novemberben szültem Veszprémben), kapott szülés utáni Felicitas csomagot? (mert én nem. )
Szia!
Én decemberben szültem Pécsett.
A macis doboz szerintem sem ér semmit, csak a Domestos volt belőle használható. Megjegyzem, a szobatársam dobozában nem volt...
Kaptunk Felicitas csomagot is, de az szintén nem ért semmit. Csak szóróanyag volt benne, egy Neogranormon minta, egy Sudocream minta meg talán 3-4 filter Mecsek tejszaporító tea. Az első fiam 2010-ben született, akkor nagyon jó volt a csomag, emlékszem nagy Neogranormon volt benne, Mam cumi, öblítő, több féle tea, használható kuponok.
Mostanra sajnos már ezeket a csomagokat is elérte a válság. :)
Na igen, ezért kérdeztem, én 2009-ben szültem, akkor is nagyon bő volt a csomag, sokminden használható volt benne, sőt egy hipp-es kupon is volt, amit a rossmannban lehetett beváltani, bébiital bébiétel és egy desszert volt benne, meg ajándékkanál és előke...
De ezek szerint annyira nem érdemes törnöm magam a felicitas csomagért, mert a sok prospektus nem ér annyit :(
Köszi a válaszodat!
Hipp kupont ne is varjal, azt mar tavaly nyaron beszuntettek.
Sok volt vele a gond, sok rossmannba pl.kiloptak az ott dolgozok a doboz,felet.
Emellett szamtalanszor az elso kupont sem kaptak meg az anyukak, igy e-mailbe is sok volt a reklamacio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!