Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki mostanában szült (én...

_gabber_ kérdése:

Aki mostanában szült (én novemberben szültem Veszprémben), kapott szülés utáni Felicitas csomagot? (mert én nem. )

Figyelt kérdés
Jár még ez a csomag egyáltalán, vagy megszűntették? (macis dobozt kaptam, de sok használható sajnos nem volt benne) Érdemes a Felicitas csomag után mennem, hogy kapjak (ha egyáltalán van még) vagy nem ér annyit az egész? A tapasztalatokat és a válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!

2014. jan. 4. 14:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én augusztusban szültem most másodszor, és én kaptam most is. Volt benne egy nagyon szép horgolt kis zokni (pár természetesen), 2db cumi, most sok jó holmi volt benne. 4 éve nem volt ilyen jó. De én úgy tudom nem minden csomag egyforma, más is lehet bennük.
2014. jan. 4. 14:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet csak kifogytak a csomagokból, érdeklődtem a felicitasnál de még nem jelentkeztek!
2014. jan. 4. 14:50
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én decemberben szültem Pécsett.

A macis doboz szerintem sem ér semmit, csak a Domestos volt belőle használható. Megjegyzem, a szobatársam dobozában nem volt...

Kaptunk Felicitas csomagot is, de az szintén nem ért semmit. Csak szóróanyag volt benne, egy Neogranormon minta, egy Sudocream minta meg talán 3-4 filter Mecsek tejszaporító tea. Az első fiam 2010-ben született, akkor nagyon jó volt a csomag, emlékszem nagy Neogranormon volt benne, Mam cumi, öblítő, több féle tea, használható kuponok.

Mostanra sajnos már ezeket a csomagokat is elérte a válság. :)

2014. jan. 4. 14:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Na igen, ezért kérdeztem, én 2009-ben szültem, akkor is nagyon bő volt a csomag, sokminden használható volt benne, sőt egy hipp-es kupon is volt, amit a rossmannban lehetett beváltani, bébiital bébiétel és egy desszert volt benne, meg ajándékkanál és előke...

De ezek szerint annyira nem érdemes törnöm magam a felicitas csomagért, mert a sok prospektus nem ér annyit :(

Köszi a válaszodat!

2014. jan. 4. 14:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Én sem kaptam. Megkérdezhetem,mennyit eszik a babád egyszerre és hányszor egy nap?
2014. jan. 4. 15:17
 6/12 A kérdező kommentje:
Szia! Nem tudom mennyiket eszik, egy hónap után visszavittük a mérleget, szépen fejlődik, úgyhogy nem érdekel mennyit eszik :) Általában 6-szor eszik egy nap (3-4 óránként)
2014. jan. 4. 15:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon keveset. Lehet,hogy azért mert tápszeres?
2014. jan. 4. 15:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Hipp kupont ne is varjal, azt mar tavaly nyaron beszuntettek.

Sok volt vele a gond, sok rossmannba pl.kiloptak az ott dolgozok a doboz,felet.

Emellett szamtalanszor az elso kupont sem kaptak meg az anyukak, igy e-mailbe is sok volt a reklamacio.

2014. jan. 4. 15:41
 9/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen asz infot!
2014. jan. 4. 18:14
 10/12 anonim ***** válasza:
igen jár ez a csomag még,de elég rossz lett.
2014. jan. 4. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!