Császáros anyukák van kedvetek beszélgetni?
Én végig természetesre készültem aztán túlhordtam,semmi tágulás, doki már naponta vizsgált és mondja,h holnap reggel 8-ra jöjjek császárra.
Utólag belegondolva nagyon örülök neki,m anyukám meg mamám is túlhordta zárt méhszájjal, náluk beindították a szülést és mindketten majdnem ottmaradtak, életük legszörnyűbb emléke volt,tv-ben is elkapcsoltak ha szülés volt egy filmben, még beszélni se szerettek a szülésről általában, teljesen kikészülnek ha bármilyen szinten szóba kerül.
Ráadásul mindkét esetben történt vmi a gyerekkel,nekem pl. eltörte az orvos a karom amikor születtem.
Ezzel szemben én 15 perc alatt túl voltam mindenen és 5 nap múlva már semmit se éreztem. Volt már sokkal rosszabb kórházi kezelésem.
Nem értelek titeket lányok. Elvileg azért szeretnétek term. szülést, mert az jobb a babának. Én úgy gondolom, hogy nektek épp császárral született egészséges babátok, vagyis hálásnak kellene lenni érte, hogy van ilyen, és nem úgy jártatok mint az első válaszoló nagymamája. Ha meg az a fontos, hogy a babának jó legyen, akkor ez volt a legjobb.
Sajnos sokan azért érzik magukat rosszul a császár miatt, mert az elmaradott "Ősanyák" egyfolytában azt szajkózzák, hogy a császár nem jó, nem is szülés, csak 'kiveszik belőled a gyereket'. É elhiszem, hogy meggyőződésük, hogy a term. jobb, de pont azért is nem kéne ennyire a végletekig elmenni a témában, mert rettentő lelkiállapotot okoznak tudat alatt az olyan anyáknak, akik nem maguk választják a császárt, hanem életmentő beavatkozásként végzik rajtuk.
A casászárnál nem mindenjit altatnak!! Engem nem egyiknél sem. Ráadásul én mind a kettöve vajjudtam. Azért Ez nem csak ebböl áll. Én mind két gyermekemért nagyon megszenvedtem, hogy legyenek.
De ma már büszke vagyk, hogy a gyerekeimnek én adtam életet, és csak ez számit.
Kérdező a hangulatod milyen amúgy napközben?
Sziasztok.
A 3 hét még nagyon korai, majd telik az idő és meglátod, egy idő után már nem fog bántani.
Nekem császárom volt, és egyáltalán nem bánom, sőt.
Barátnőmet nem császározták meg, oxigénhiányos lett a baba, látom, hogy mit kínlódnak vele, soha nem lesz képes önálló életre. :(
Másik barátnőmnél elnézték a baba súlyát, a 4 és fél kilós babát normál úton kipréselték belőle, szanaszét szakadt mindene, borzasztó traumaként élte meg a szülést, majdnem ott is gond lett a babával.
Szóval én hálás vagyok az orvosomnak, mert jól döntött a császár mellett, és a következő babámnál is szeretném a császárt.
Szerintem a babára nézve sokkal biztonságosabb.
Igaz, hogy fáj a has, heg, stb., de akik meg hüvelyi úton szülnek, nekik a puncijuk fáj, gátmetszés, aranyér, utána hónapokig fáj a szex, stb.
Az se jobb.
Ne bánjátok, van egy egészséges babátok, igazából mindegy is, milyen úton jött a világra, nem attól lesz valaki jó anya, hogy a hüvelyéből vagy a hasából vették ki a gyereket, és azon sem múlik semmi, hogy a melléből táplálja-e vagy tápszert kap.
Gratulálok mindenkinek a babához, és boldog karácsonyt. :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!