Ha magadra vetted... Mert a soraidból ez jött le. Számomra meg az a vérlázító, hogy akinek sok a pénze, az többet, jobbat kap, ugyan olyan helyzetben. Ha te nem ugyan olyan helyzetben voltál, az teljesen más. Nem tudom, akkor miért veszed magadra.
2008. aug. 17. 19:25
12/16 anonim válasza:
Azért vettem magamra mert egyértelműen az én soraimat méltattad. Nem tartalak érdemesnek arra, hogy a továbbiakban erről a témáról folytassunk eszme cserét. Mivel te "csak" egy sima kórteremben voltál elhelyezve ezért összehasonlítási alapod sem lehet a VIP szobával szemben, ellentétben velem. Tehát eleve nem tudsz reális választ adni a kérdésre. Ezért azt gondolom, hogy a kérdést továbbra sem válaszoltad meg! Pedig valójában itt csak egyértelmű és hasznos válaszra vár a kérdező nem pedig vitafórumot kíván nyitni. Te csak kötöszködjél a családtagjaiddal. Bár szerintem előttük már leszerepeltél és most itt próbálkozol. Hát sok sikert neked. Én inkább próbálok segíteni ha tudok.
Még annyit, hogy a helyzetemet leírtam ha neked ez nem elég egyértelmű akkor nagyon sajnálom hogy ilyen alacsony színten van a felfogó képességed.
2008. aug. 17. 20:40
13/16 anonim válasza:
Elég elkeseritőek az emberek,vagyis inkább irigyek.Ha valaki nem teheti meg azt hogy magánszobát fizessen, akkor már egyből leszólja a másikat és beleköt a véleményébe, és ezek az emberek vagyis leendő anyák elég primitivek:(..Miért kell ebből ügyet csinálni?!ha valaki oda akar menni oda megy ha nem akkor nem.Én oda mennék mindenképp ha lesz rá módom pont azért mert nem szeretném más babáinak a sirását hallgatni akkor amikor "pihennék".Elég dolgunk lesz akkor ha hazamegyünk, szülés után nem hiszem hogy kiváncsi leszek másra.És igenis nagyon nagy igény van ezekre a szobákra!!Csak sajnálni tudom azokat akik irigykednek a másikra emiatt, pedig aztán egyszerűen csak egy szobáról beszélünk, sőt reméljük a gyerekeiket is ilyen szellemben nevelik majd hogy még több ilyen passziv ember legyen a földön.
2008. aug. 17. 20:43
14/16 anonim válasza:
Előttem szólónak teljesen igaza van. Az irígység határtalan, pedig aki lefikázza azt aki külön szobába megy, biztosan ő is megtehetné csak szarrágó. Amúgy a kismama addig tud pihenni amíg a klinikán van. Otthon már színte semmit. Ha van segítsége ha nincs. És amúgy én sem voltam kíváncsi másra épp elég bajom volt amúgy is. De ez még nem hiszem hogy bűn lenne. Miért alkalmazkodjak én három négy emberhez is ha nem muszály? A külön kórteremben legalább meghitten lehetek a babámmal és a kispapával, így az össze szokás is könnyebb gyorsabb. Na lehet lepontozni.
2008. aug. 17. 21:42
15/16 anonim válasza:
Hát lányok! Szégyelhetitek magatokat! Szerintem mindenkinek magánügye, hogy szülés előtt, közben és után mire van szüksége. Szerintem a tanácsot kérő kismama nem erre volt kiváncsi. Ennyi erővel lehet támadni a fogadott dokit ( sokszor az is pénz kérdése ), a szülésznőt...stb. Ha valaki jobban érzi magát, ha VIP szobában van, szive joga. A mai világba minden a pénztől függ. Én spec megengedhetném magamnak a VIP szobát, de sima szobába leszek. Aztán lehet, hogy megbánom, és a kövi babát már VIP szobába vállalom. Amúgy meg sztem ez az oldal arról kellene, hogy szóljon, hogy segítünk a kérdezőnek. Senki nem azért ír ide, mert mident tud. Minden jót!
2008. aug. 18. 12:32
16/16 anonim válasza:
Én a negyedik gyerekem születése után kértem a VIP szobát. Rendkívül jó volt, hogy nem kellett alkalmazkodnom a többi kismama látogatójához, ugyanis több szülészeten bent lehetnek a látogatók a kórteremben a babákkal együtt. Úgy gondoltam (ez pont az influenza járvány elején volt) inkább csak az én látogatóim legyenek a babám közelében, ne átjáróházba kényszerüljek. Akkor szoptathattam amikor akartam, nem kellett azt lesni, van-e valaki a kórterembe. Éjjel sem volt gond villanyt kapcsolni, vagy a mellszívót használni, mert nem zavartam vele senkit. Tudom, rendkívül éberen alvó vagyok (terhesség alatt szinte egyetlen éjszakát sem tudtam végig aludni) ígyhát ha végre sikerült elaludnom, nem zavart fel akaratlanul senki. Párom annyit lehetett mellettem, amennyit csak akart. Igaz, nekem fájdalmaim nem voltak, de a páromnak a picilányunk az első gyereke, ígyhát babázhatott kedvére mellettem. Én ezért döntöttem a különszoba mellett. Remélem, segített a válaszom a döntésben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!