Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan tudnék kimászni a...

Hogyan tudnék kimászni a depresszióból? Mikor leszek jól?

Figyelt kérdés
rengeteget sírok, nem tudok enni, már semmi erőm nincs, a baba mindent leszív.hiányzik a párom ölelése stb.nagyon furcsa ez az új helyzet.
2014. dec. 8. 14:55
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
aki kitudja mondani, hogy ő depresszós, akkor már nem igazán az
2014. dec. 8. 15:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Néhány hét és belerázódsz a dologba! Szedj vitamint és magnéziumot is. Próbálj kicsit kimozdulni. Vidd el a babát sétálni és ülj be valahova egy kávéra vagy teára vagy amit szeretnél :)
2014. dec. 8. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs veled a párod? Mikor szültél? Próbálj meg beszélni pároddal erről, vagy családtaggal, rokonnal, baráttal. Próbálj meg sokat sétálni a babával, ha már legalább 2-4 hete szültél. Ha még csak most szültél pár napja, akkor is próbálj meg kimenni a levegőre pár percre, egy kicsit kellj ki az ágyból, mozgasd meg magad. Kérj meg valakit, hogy látogasson meg, beszélgessetek. Nincs valami baba-mama klubb a környéken, hogy oda eljárhass, beszélhess más újonc kismamákkal? Én külföldön élek, itt van ilyen. Ilyen játszóház jellegű 1 éves kor alatti babáknak. Semmiképp ne fordulj befelé, hagyd, hogy segítsenek neked a háztartásban is, ha van rá lehetőséged. Kérd meg párodat, hogy egy kicsit minden nap had legyen egy legalább 20-30 perced babamentes. Ekkor beleülhetsz a kádba relaxálni-ha már letelt a 6 hét, nem vérzel és sebed begyógyult-hallgass relaxációs zenét közben-pl Enya-t.
2014. dec. 8. 15:11
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
NE foglalkozz állandóan a babával, akkor nem szívja le minden idődet. Két szopi között hagyhatod az ágyában, ha nyöszörög, vagy kicsit sír, nem kell felvenni. Este pedig ölelkezhetsz a pároddal is.
2014. dec. 8. 15:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Velem is ezt művelték a hormonok. Szerencsére néhány hét alatt kimásztam belőle, de nem volt könnyű az eleje. Tényleg mozdulj ki, legalább percekre légy a levegőn, erősítsd magad fizikálisan is, szedj vitamint, egyél, ha nehezedre esik, akkor is. Szülés utáni napokban max. 2-3 féle dolgot bírtam lenyelni, annyire gyenge voltam, befordultam. De anyukám mellettem tudott lenni, és kedvesen, de erőltette. Jót tett. Akarj jobban lenni, és hamarosan tényleg jobban leszel. Tapasztalat. A párodat kérd meg, hogy segítsen, teendőkben is és lelkiekben is!
2014. dec. 8. 16:11
 6/9 A kérdező kommentje:
sziasztok.feljöttem édesanyámékhoz pár napra amíg helyre jövök.akarok jobban lenni, akarok hazamenni a pici lányommal az apukájához.bízom magamban , hogy sikerülni fog.köszönöm a bátorítást!
2014. dec. 8. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó hozzáállás! Sikerülni fog!
2014. dec. 8. 16:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Mikor szültél?
2014. dec. 8. 19:03
 9/9 A kérdező kommentje:
2 hete és császárral, nem tágultam.a legrosszabb, hogy semmire nem kap rá a gyomrom pedig korog össze vissza és letukmálni a kaját rossz.
2014. dec. 9. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!