Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jelenthet ez valamit? 2 napja...

Jelenthet ez valamit? 2 napja jóslózom,37+5 hkm

Figyelt kérdés

Tegnap előtt délután össze-vissza gyenge fájásaim voltak. Aztán hajnalban (3.10-kor)egy komolyabb is volt, de ennyi. Aztán ma hajnalban megint (4.40-kor) volt egy erősebb, majd egy jóval gyengébb (5.20-kor) és még két gyenge, olyan 10-20 percre rá.

2. terhességem, elsőt 38 hétre szültem, de az máshogy indult teljesen, de a terhesség is teljesen más volt.

Elsővel nem is jóslóztam, de ezzel is csak most kezdtem. Leírnátok, hogy nektek hogy volt, hogy indult be a szülés? Mennyivel előtte jóslóztatok? Ha volt több szülésetek, melyik milyen volt, hány hétre jött? Nagy eltérés lehet hétben? (Úgy értem, az elsőt mondjuk 38 hétre megszültem, akkor ugye nem sok esélyem van túlhordani a másodikat?)

2014. dec. 8. 10:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Tapasztalataim szerint (eddig 4 gyereket szültem)nagyon különbözőek a szülések, még a beindulásuk is. Most pl. éppen annyi idős kismama vagyok, mint Te, és már kb egy hete jósló fájásaim vannak, de eddig még ennyiben is maradt. Nekem magamnak nem volt még két egyforma szülésem, maximum annyiban, hogy még soha nem kezdődött magzatvíz elfolyással. Az talán lehet - de ezt is csak gondolom - kicsit jellemző, hogy időben, előbb, vagy később szül az ember, de az tuti, hogy észrevesszük, ha itt az ideje. Nagyon jó egészséget és könnyű szülést kívánok.
2014. dec. 9. 11:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia, közben megszületett a kislányunk. Sajnos nem egészen úgy, ahogy terveztük, mert sürgősségi császárral született, de pont 38 hétre, mint az első és ugyanúgy keddi napon:D

Elkezdtem vérezni, magzati szívhang teljesen leesett. Szerencsére az orvosok gyorsak voltak, kislányunknak nem esett baja. Már itthon vagyunk.

Neked is könnyű szülést és főleg problémamenteset kívánok.

2014. dec. 13. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!