Nagy a baba, de 10nappal későbbre írták ki császárra mint a kiírásom napja, most mi lesz, nem lesz baja?
Szóval holnap lépek a 37.hétbe. Hétfői uhn 3200 gramm ra becsülték, doki mondta csak becslés, de szerinte inkább több.
34 héttől nyitva a belső méhszájam 1 ujjnyira, minden este jóból, derekam szétszakad. Terhességi cukrom van, diétával tartom, de néha így is magas...
Dec 25 re vagyok kiírva, mensi alapján, stimmelt eddig minden uhn, csak most nagyobb a baba. 12 hetesen is pont jó volt minden.
Tegnap mentem időpontért császárra(előző császár miatt) gondoltam lassan kiveszik a babát. De a dokit csak a legelső uh lelet érdekelte, ami alapján jan4 a kiíràsom napja, jan 5én fog megcsàszàrozni...
Így is nagy a baba, valamint nem bírom éjjel abból áll hogy bōgök a fájdalomtól, és fàradtsàgtól... A hasam úgy érzem szét robban..
Valamint a terhesség vége felé a cukrom is egyre nehezebb kezelni, diabetikus szerint ez sajnos így van, nőni fog.... Úgy érzem ez már se a babámnak se nekem nem jó...
Doki azt mondta reménykedjek hogy elfolyik a magzatviz holnap, és akkor meg császároz...
Persze remélem beindul a szülés, vagy elfolyik a vizem hamarosan. De mivan ha mégsem?
Nem, nincs fogadott dokim. Én naiv azt gondoltam programozott császárra felesleges....
Most meg már nem vállalnak be, aki talán vállalná nála 150+ egy szülés, na nekünk az picit sok......
Szia
én csak azért iírok mert enis dec 25-re vagyok kki írva és nekem tegnap 2600 ra becsülték a babám. Szóval ttényleg nagy babád van :) (vagy az enyém pici) egyébként szurkolok!
Szia!
Nem tudsz másik orvoshoz menni, vagy esetleg a kórházba?
Ez egyáltalán nem normális, főleg terhességi cukorral. Akkor még inkább terminus előtt császároznak.
Én 37 hetes vagyok, 3. babával. Tegnapi uh szerint szintén 3200gr a baba. (dec. 20. lett volna az időpontom) Már 2 hete megbeszéltük a dokimmal, hogy dec. 10-én lesz a császár, most intézem a labort, EKG-t. Én is szenvedek, alig várom a jövő hetet.
Sajnos ezt az osztàlyvezető főorvos mondta....
Nem körzeti kórházba hova mehetnék a végén?
Vidéki vagy, vagy Pesti? Ha Pesti, akkor Női klinikát próbáld meg.
Különben meg nem kell hagyni magad, állj a sarkadra! Némi kenőpénz sem árt... Azért sem szabadna húzni az időt, mert az előző is műtét volt, aminek hege van. Nem értem ezt az orvost. Ne hagyd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!