Miért nagyobb az esély a császárra, ha az első baba is az volt?
Szia!
Én az első babámat császármetszéssel szültem.Februárra várjuk a második babát,és az orvosom felvilágosított,hogy ne is számítsak természetes szülésre,mert:
1;Nem kockáztatja meg,hogy a hegem annyira elvékonyodjon,hogy szétszakadjon a méhem,
2;az első babámnál indokolt volt a császár,mert nem tágultam eléggé 9 óra elteltével sem
3;nagy súllyal született az első babám(4 kiló),és a második csak nagyobb lehet.
Remélem tudtam segíteni.
Amúgy neked is császár lesz?
üdv:1 éves kisfiú,és 25 hetes pocaklakó anyukája
Sziasztok
Ez engem is nagyon érdekel. A sógornőmnek az első baba faros volt, jobban mondva ült benne a baba ezért császározták és hosszában vágták a méhét mert csak így tudták kivenni a babát. A második baba fejvégű volt viszont mivel hosszában vágták ezt is csak császárral szülhette, hogy a seb ne nyíljon szét. Én is császárral szültem a kisfiamat, mert nem tágultam, pedig mindent megpróbáltak, zselét, oxitocint, mindent. Én örülnék neki a nekem köv. is császáros lenne. Neked is császáros volt az első?
IGen, nekem is császár volt az első, csak eddig nem voltam képben, miért is van az, hogy akkor a másodiknál is nagy esély van rá.
Azért durva, hogy szét is nyílhat a seb!!!
Na majd kiderül hamarosan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!