Császármetszés után mivel kented a sebedet, hogy ne legyen ronda a heg? Milyen lett végül? Két napja volt váratlanul császárom.
Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 11:17
1/13 anonim válasza:
Semmivel! Nekem császár után 2 héttel volt a varratszedés és akkor már csak egy vékony csík volt, most 9 hónappal később észre sem lehet venni csak ha vki nagyon szugerálja a hasam alját. Sztem ne bántsd!
2/13 anonim válasza:
Semmivel nem kentem. Az enyém nagyon szép, szinte nem is látszik. Egy hajszálvékony heg, teljesen bőrszínű, nem emelkedik ki, nem süpped be. Ha az arcomon lenne az sem viselne meg.
3/13 anonim válasza:
Surgos csaszarom volt 36 hetes terhesen. Soha nem kentem be egyszer sem utana. Gyonyoru szep heg van, szinte nem is latszik semmi. Ugyesen dolgoznak, el se hinned. Mikor levehettem a tapaszt szornyu latvanyra szamitottam, mikor meglattam felrohogtem h csak ennyi?! :D 21 honapja szultem, de nem is latszik belole semmi szinte.
4/13 anonim válasza:
A barátnőm körömvirággal kente és egész szép kis hege lett! De volt olyan az ismerőseim között, aki valami ezüst (jodidos,vagy oldatos) valamit használt - na neki szinte semmi sem látszik! az ezüstöt használják az égési sérülteknél is! kérdezz rá milyen ilyen termék van, de lehet csak magánrendelésen jutsz hozzá...ezt nem tudom
5/13 A kérdező kommentje:
Szombaton reggel volt a császármetszés, szerdán lesz a varratszedés. 5 nap után.
2014. nov. 3. 11:22
6/13 anonim válasza:
Contractubex-szel kentem, szép lett.
7/13 anonim válasza:
3as vagyok, nekem is 5 nap utan volt a varratszedes mielott mentem vokna ahaz. Annyi h utana meg par napig nem erhette nagyon viz es le kellett tapasztanom.
Ugy szedij a varratot raadasul h egyik vegen elcsippantjak a masik vegen meg egybe egy hirteken mozdulattal kirantjak. Kicsit muntha megcsipnenek olyan erzes csak. Nem faj, csak kellemetlen egy pillanatra. :-)
8/13 anonim válasza:
Meg annyit, ha gondolod kuldok szivesen kepet a hegrol. :-)
9/13 anonim válasza:
Ha hajlamos vagy arra, hogy csúnyán gyógyulj, akkor elvileg azonnal el kell kezdeni kenni, a neve most nem jut eszembe, de a doki biztosan megmondja. Én sajnos ebbe atípusba tartozom és bármilyen ügyesek voltak a dokik (más okból 2szer vágtak), csúnyán gyógyult. Vadhúsos, heges, kidomborodik, más színű :/ A háziorvosom mondta, hogy most, hogy már tudom, hogy ilyen vagyok, egyből kérjek legköelebb krémet rá.
10/13 anonim válasza:
Semmivel nem kentem, abszolút nem látszik, csak ha mm-ekről nézed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!