Tényleg "baj" ha szülés után nem baba-mama szobába szeretnék menni?
Figyelt kérdés
Ahol én szülök, ott is van baba-mama szoba (ahogy szerintem már mindenhol). De én nem szeretnék baba-mama szobát, inkább a hagyományos "elviszik és csak szoptatáskor hozzák" felállás tetszene. De más furán néz rám, hogy miért nem akarok a babámmal lenni. Egyedül anya ért meg. Szeretni fogom a babám és jó lesz vele együtt, de abban az 5 napban, amiben a kórházban leszek, többet tudok pihenni úgy, hogy nincs mindig mellettem a baba. Utána úgyis vele leszek non-stop. Szerintetek is elítélendő, hogy így szeretném?2014. dec. 5. 12:51
21/22 A kérdező kommentje:
Ezeket a válaszokat is megértem és köszönöm. Nem veszem magamra, ti így gondoljátok.
Utolsó sajnálom, hogy veled ez történt, remélem minden rendben veletek.
Igazából csak a tágabb környezetemben nem értik ezt és próbálnak meggyőzni, a családom, köztük a párom is megértette, hogy nekem ez így lenne jó.
2014. dec. 6. 22:49
22/22 anonim válasza:
20-as vagyok. Köszönjük, jól vagyunk :) Mindjárt egy éves lesz. Amúgy tényleg érdekes érzés volt. Olyan fajta hiányérzetem volt, amit nem is nagyon tudok megmagyarázni. Tudod, 9 hónapig ott volt a pocakomban, jó pár hónapig minden nap éreztem a mozgását és a szülés utáni éjjel csak fogtam a hasam és sírtam, mert tudtam, hogy ő már nincs ott, de mellettem sem lehet. Ha ott lett volna velem, biztos, hogy sokkal kevésbé tört volna rám a hiányérzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!