Tényleg "baj" ha szülés után nem baba-mama szobába szeretnék menni?
Köszönöm szépen, viszont kívánom! :)
Látom, neked már nincs sok hátra, nekem még január közepéig kell várnom a babára :)
A mi generációnk még úgy nőtt fel, hogy ez volt a természetes, hogy a szülés után nem adták rögtön oda az anyukának a babát. Köszönöm jól vagyok, és jó a kapcsolatom az anyukámmal, úgyhogy úgy tűnik nem okozott maradandó károsodást.
Semmi gond azzal ha így döntöttél, ne hagyd hogy lelkiismeret furdalás csináljanak!
Ha okoz is lelki torest, el fogja felejteni es kesobb felulirhato. Csak azert furcsa ez nekem, mert ha otthon lennel es csaladi korben biznad masra, de ugye barmikor ott lennel neki, ha igenyel, az mas. Itt viszont nem fognak rohangaszni utanad felorankent, ha ugy adodna, vagyis a gyereked igenye erosen hatterbe szorul. Ilyen picikent pedig meg nem tudjak mit jelent varni par percet, fel orat, nekik azonnali igenyeik vannak. A valaszkesz neveles lenne az idealis, amit igy nem tudsz megvalositani. Es tudom, rengetegen felnottek ezen gondoskodasi mod nelkul is, de sok mai felnott nem is egeszseges lelkileg.
Minden jot nektek, remelem nalatok minden jol alakul majd.
10-es vagyok, igen, én már tényleg minden perces vagyok.:) De neked sincs sok hátra. :)
Egyébként van már egy nagyfiam is.
Azt viszont nem biztos, hogy nagyon tolerálják, ha később megváltoztatod a döntésedet. Van ahol azt jobban, ha babaszobából néha beadod. Bár ahol én voltam annó, ott úgy volt, ahogyan eredetileg kérted. Érdemes lenne a kórházban megkérdezni, vagy ha van nőgyógyászod, vele megbeszélni, hogy még nem vagy benne biztos, hogy hogyan lenne jó mindkettőtöknek. Első baba, ugye?
Én baba-mama szobában voltam, nem is volt màs lehetősèg. Gyereket a kezembe nyomtàk és kèsz. Azt sem tudtam mit csinàljak, vagy, hogy csináljam. Éjfélkor elvitték hajnali 5-kor hozták, mondanom sem kell, hogy hulla fáradt voltam. Ha átvittem a csecsemősökhöz (hogy a látogatóimmal tudjak pár szót beszèlni) úgy néztek rám mint a véres rongyra (kicsit nehezükre esett a dolog)
Én megértelek, bár nem tudom, ha lett volna választási lehetőségem, hoģy döntöttem volna, de az biztos, hogy olyan fáradtan jöttem haza a kórházból, hogy első éjszaka úgy aludtam, hogy meg sem hallottam a baba sírását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!