Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most már végképp kétségbe...

Most már végképp kétségbe estem? Ugye nem szülés jele?

Figyelt kérdés
2napja híg a székletem (mindig nagyon kemény volt),kissé hasmenés szerű még érzésre is,a derekam iszonyatos módon elkezdett fájni a semmitől,ami már annyiba maradt,erre most olvasom,hogy nem törvényszerű,hogy a nyákdugó rózsaszínes,barnás színű,néhány napja pedig sárgás takony szerű dolog távozott,mikor pisilés után kitöröltem és ma a babám is feltűnően sokat mozgolódott...egyébként a feje már lent van és a méhlepényem 2hete az uh.szerint I.fokon érett.35hetes vagyok
2014. dec. 2. 21:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Hát akkor ijedezz csak, nem tudok már mit mondani... -.-"

Ha jönni akar, akkor fejen is állhatsz, úgyis jönni fog, ha meg nem, akkor nem!

Mit kell ezen pörögni?

Majd észreveszed, ha beindul, hiába aggódsz, úgyse tudsz mit csinálni!

2014. dec. 3. 18:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Próbálj megnyugodni, nézz meg egy filmet, vagy csinálj bármit ami megnyugtat.
2014. dec. 3. 21:03
 13/19 anonim ***** válasza:

egyet értek 11

ez nem rajtad múlik hogy mikor indul be a szülés. feleslegesen izgulsz, csak rosszabb lesz

2014. dec. 3. 22:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy összeszedtél valamit? Azért szülés előtt nem napokig megy a hasa az embereknek!
2014. dec. 4. 01:08
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

mi az hogy "ugye nem szülés"

ha már 35 hetes vagy volt 35 heted felkészülni, hogy amikor jön, akkor jön.

2014. dec. 5. 00:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Azért 35 hetesen nem normális, ha beindul a szülés. Kérdező hogy vagy?
2014. dec. 5. 12:32
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem azért írtam ki,hogy "ugye nem szülés jele?" Mert nem készültem fel,vagy félek.Kimondhatatlanul várom már,hogy végre láthassam és a kezemben tarthassam főleg,hogy ő egy csoda,mert úgy volt,hogy nekem babám sem lehet,legalábbis természetes úton.Mielőtt ítélkezel,kérdezz meg,vagy ha nem érdekel,inkább ne írj semmit.A helyzet ugyanis az,hogy picike a babám,mint az átlagos,és a dokim szerint ha 40hétre szülöm,talán akkorra már eléri a 2600-2700g-ot és félek,hogy még nincs mindene teljesen kifejlődve.

Egyébként igen,jól vagyok,köszönöm.a székletem még mindig híg,de semmi más nincs ezen kívül... :)

2014. dec. 5. 15:03
 18/19 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak valami olyat ettél/ittál. Egészséges embernek is szokott híg lenni a széklete, nyugi

Kösd le magad valamivel hogy ne idegeskedj, az nem jó se neked, se a babának.

2014. dec. 5. 16:52
 19/19 A kérdező kommentje:
Csak számomra kissé szokatlan,ezért ijedtem meg.sajnos kislány korom óta küszködök a wc-vel,mindig szenvedés volt számomra...
2014. dec. 6. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!