Lehet kérni gátmetszést szülés nélkül? Furán hangzik, de úgy érzem ez lenne a megoldás a gondomra, kétségbe vagyok esve.
Mindig fájt a szex, pedig kívánom, férjem felizgat, és méretproblémák sincsenek. De nagyon feszes a hüvelyem alsó része (szerintem egy gyermekkori baleset után nem jól varrtak/gyogyultam meg). Azt hittem a szülés majd segít. Annyiban javult a helyzet, hogy a gátmetszés oldalán már nem fáj, de a másik oldalon még mindig rettenetes. Néztem hüvelyplasztikát, de nagyon drága. Ezért arra gondoltam, hogy mi van, ha egy gátmetszés segítene, azt talán vállalná az orvosom is megfizethető áron. Orvossal még nem beszéltem a problémámról, évek óta szégyellem. Nem tudom mit tehetnék már. Annyi mindent próbáltam (intimtorna, masszázs, síkosító, hüvelytágítók).
Sértő válaszokat nem kérek, így is padlón vagyok már.
ki kell vizsgáltatni mitől fáj!
ugyanis a gátmetszéssel csak idegeket vághattak át, a probléma csak tünementes, de nincs orvosolva.
valami ott nincs rendben!
Ha budapesti vagy, gondolod privátban írok egy doktornő elérhetőséget, nagyon lelkiismeretes.
Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, én császárral szültem.
Én sem gondolom, hogy ezt szégyellned kéne, bár tapasztalatból tudom, hogy vannak bunkó nőgyógyászok, sajnos velem is előfordult, hogy hasonló probléma miatt nemhogy érdemi választ nem kaptam, de még meg is alázott. Olyat kell keresni, akiben megbízol, az a dolga, hogy segítsen a nőgyógyászati problémákon!
A fájdalmat szex közben nemcsak a feszes hüvely, hanem lappangó fertőzés is okozhatja, sőt, a kettő tudja egymást generálni, hiszen a behatolás okozta sérülés kiváló táptalaj a kórokozóknak, amik aztán a fájdalmat okozzák.
Mindenképp fordulj vele orvoshoz!
Olvasom hogy gyerekkori balesetben megsérült a hüvelyed?
Ez ha igaz, lehetséges az miatt fáj a szex. :(
De én ezt nem értem miért nem mutattad még orvosnak?
Az is lehet nagyon száraz mindig a hüvelyed és azért fáj, erre nem gondoltál még? Vannak olyan kúpok amik a hüvely ph-ját állítják vissza, pl: Gynoflor tabletta, Floragyn tabletta, Gyntima, ezek mind erre vannak kitalálva. Nekem menstruáció után van minden bajom, és használom a Gynoflort például, és nekem jó. Használj intim mosakodó gélt de csak heti 1x! Többször nem szabad, hiába mondják, és olvasható a dobozon hogy naponta használható, ezt sem szabad túlzásba vinni. A hüvelytabletta után heti 1x intim mosakodó gél. Én például ez után a kúra után rátérnék a lelki tényezőkre is. Mi van ha már nem szereted a férjed és ezért befeszül a hüvelyed? Az lehet hogy felizgat maga a pénisz, de lehet neked nem megy szerelem nélkül?! Rossz berögzülés, ha szexre kerül a sor, már befeszülsz. Én a helyedben innék 1-2 pohár bort, felengednél kicsit.
Szerintem pedig ha a hüvelyeddel lenne valami probléma azt már észre vették volna az orvosok, akár szülés alatt, akár csak egy vizsgálat alatt. Gondolom az orvos akkor látta a varrást és rákérdezett nem? Nem mondtad hogy azóta fáj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!