Egy hónapja szültem császárral. Tegnap vettem észre, hogy a vágás felett van egy kis duzzadás, mára nagyobb lett. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Dokim szabin van.2008. aug. 16. 09:56
1/6 anonim válasza:
NEKEM IS IGY VOLT, NEKEM KICSIT FÁJT IS azt mondta a doki, semmi baj,ez is a folyamat része, van aki igy reagál a belső varratok kilöködésére.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem már kiszedték a varratot 2 hete, akkor ezek szerint neked viszont felszívódó volt?
2008. aug. 16. 10:04
3/6 anonim válasza:
Szia! A belső varratok(a méhen)mindenkinél feszívódóak, hiszen azt nem tudják kiszedni :-))) a hasfalon vannak a külsők, na azokat szedik pár nap után ki.
4/6 A kérdező kommentje:
Áh, köszi, nekem ez eszembe se volt, pedig logikus. Remélem, tényleg ettől van akkor.
2008. aug. 16. 11:47
5/6 anonim válasza:
Nekem is így volt.
Biztos,hogy érzékeny a bőröd valamelyik varratra.
Nekem az orvosom mondta, hogy ilyenkor 5 rétegben varrják össze a hasfalat.
Viszont (nem akarlak megijeszteni) vigyázz a duzzanatra nehogy szétnyíljon a seb.
Csak azért írtam ezt,mert én beütöttem és szétnyílt,kijött egy kis váladék belőle,nagyon megijedtem és rohantam vissza a dokihoz ,de szerencsére ilyenkor már nem varják össze hanem szépen összeforr magától. Úgyhogy vigyázz rá.
6/6 anonim válasza:
vegyél ki a fagyasztóbol valamit és amikor van egy kis idöd feküdj le és tedd rá, nekem bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!