Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Császárral szültem 1 éve,...

Császárral szültem 1 éve, most újra érzékeny a vágás helye, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Késik is a mensesem is már 1 hetet, előtt max 1-2 napot. Elég kövér vagyok, és hintőporoztam mindig a császáros hegem, szépen rendbejött, de most újra érzékeny és mintha kicsit lvedzene is. Lehet összefüggésben a kettő? Lehet ez is terhességi előjel? Mert ugyan rosszul nem vagyok(még), de nagyon ingerlékeny és nagyon száraz lett a bőrőm máshol, ami szintén nem túl jellemző rám.
2009. nov. 26. 08:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem, ha hétfőig nem jön meg, csinálj tesztet.

Én is császáros voltam majd' egy éve. Nekem az orvosom az Oxycort spray-t ajánlotta a sebre. Én is eléggé pocakos vagyok (pcos-m van), így tudom, nem egyszerű a seb kezelése. Esténként, fürdés után fújd be vele (nem csíp) és gyorsan gyógyít. Ha úgy érzed nagyon nedvedzik Tegyél rá gézlapot. Ha nem javul rövid időn belül, menj orvoshoz, mert lehet valami kisebb fertőzés is.

Egyébként nekem is érzékeny egy helyen a seb, főleg, ha a kislányom azon a részen akar "hegyet" mászni vagy ha odanyomódik valami, de nem vészes és nem is nedvedzik.

2009. nov. 26. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!