Mikorra várhatom, hogy rendszeressé váljanak a fájások? Most az elmúlt órában így jöttek: 20-15-10 percre.
Szerintem figyeld továbbra is, hogy milyen időnként jönnek a fájások. Ha nem csak "keményedés" hanem igazi fájás, akkor elképzelhető, hogy egyre sűrűbben fognak jönni a fájások, és nem is biztos, hogy rendszeres időközönként.
Nálam a kisebbik fiamnál bár burokrepesztés után, de 20, majd 15 utána 12 perc után, 8 perc után jöttek a fájások, és utána lett 5 perces.
Mindenesetre, ha 5 percesek lesznek, vagy elfolyik a magzatvíz, akkor irány a kórház.
Szia!
Nem tudom :) Nálam úgy volt, hogy a szülés előtti 3 héttel volt kétszer olyan, hogy fájás - fél óra szünet - fájás - öt perc szünet - fájás - öt perc szünet - semmi.
Milyen intenzitású a fájás, ha jól emlékszem 30-40mp-eseknek az igaziak.
Vegyél egy fürdőt és nyugi :)
Nem tudom hol laksz, de a hóhelyzet miatt lehet, hogy érdemes lenne felhívni az orvosodat (ha van fogadott)
vagy a kórházat, és ha messze van, akkor elindulni, ha azt javasolják.
Figyeld, hogy rendszeresek legyenek.
Vegyel egy furdot, ha elmulik csak joslo volt, ha nem akkor igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!