Kinek mennyi ideig tartott a szülése? Első szakasz a fájások rendszeressé válásától a 10 centiig, második míg meg nem született a baba, illetve onnan míg meg nem született a méhlepény?
Szia!
Ezt nagyon embere válogatja.
Nekem az első gyerkőcnél fájásokkal indult az egész.Szerda hajnali 3-kor arra ébredtem,hogy fájdogál egy kicsit a hasam.Ezek a fájások csak délután kezdtek rendszeressé válni.Este 9-kor indultunk a kórházba 5 percesekkel.Mivel sem tágulni nem akartam,sem a gyerek nem indult meg lefelé,egész éjjel kínlódtam,mert iszonyatos fájdalmaim voltak.Aztán nagy nehezen,burokrepesztés,epidurális,infúzió,és végkimerülés árán meglett a fiam reggel 7-re.A "lepénytéma" ezek után már pikk-pakk lezajlott.
A második babymnél a magzatvizem kezdett csurogni éjfélkor,2-kor indultunk a kórházba.Ott reggel 8-ig nem csináltak velem semmit,aztán kaptam oxitocint.Délután 2-re lett meg a leányzóm.Valamennyivel könnyebb volt,mint az első,lepényszakasz szintén hamar zajlott.
2 hét múlva jön a harmadik,remélem még rövidebb lesz a dolog.
Remélem segítettem.
Könnyű szülést!
Szia!
Nekem úgy volt, hogy május 20-ra voltam kiírva.
16-án kezdtem tágulni, 18-én délután 10 percesek voltak a fájásaim, majd 5 percesekkel mentünk be a kórházba fél hatra felvettek, éjfélkor elfojt a magzatvíz, majd 19-én 2:20 percre született meg a kislányom!
Vagyis durván 2 nap tágulás, és egy egész nap vajúdás, szülés pedig 2 óra és 20 perc, ha jól számolom, de ha nem jó, akkor szólj kérlek!
Első szülés, természetes úton gátmetszéssel.
Könnyű, gyors szülést kíván Neked, majdnem egy éves anyuka.
1.szülés 20-21 óra kb.
első rész:reggel6-tól (picit előbb)éjjel 11-ig, második 1 óra, harmadik fél óra (de siettették)
2.szülés:7 óra
első rész:6 óra, második rész: 45p körül, harmadik fél óra (szintén nem magától)
Szia!
Első szülés. Magzatvíz elment délben, semmi fájdalom. Első fájás délután 3 körül volt. utána már minden fájás 5-8 percenként jött. 18:25 körül voltam 8 cm tág, és akkor kezdődött a kitolás. 18:57-kor született meg a fiam. utána a lepény megszülése gyors volt, és a doki segített kinyomta belőlem. A varrással fél 8-ra végzett.
Könnyű szülést neked!
1. szülésem:8 nappal tulhordtam.
Egy délelött mentem vizsgàlatra,semmi jele nem volt a szülésnek.
Délutàn egykor hirtelen beindultak a fàjàsok(10 percesek)
fél ötig voltak fàjàsaim,aztàn burokrepesztés.
Toloszakasz 15 perc volt,igy megszültem délutàn ötre.
Méhlepény szinte màsodpercek alatt megvolt.
Összvissz 4 orahossza
Elso baba. Magzatviz folyt el eloszor, fajasok nem voltak. Harom oraval ezutan kezdtem el vajudni, egybol harom perces fajasokkal nyitott. Osszesen harom orat vajudtam ezutan, amikor beertunk a korhazba mar tolofajasaim voltak.
Kb 30-40 perc volt a kitolasi szakasz, mert gatvedelemmel szultem es lassan engedtek ki a babat.
A lepeny megszulese szinten kb negyven percig tartott, ha nem tovabb, ugyanis azzal problemam volt, nem akart levalni, kb ot perc valasztott el attol, hogy altassanak es kaparjanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!