A szülés ugye két szakaszból áll? A vajúdás és a kitolási szakasz. Előfordulhat, hogy valaki a vajúdást nem érzi, szóval csak azt veszi észre, hogy jön ki a baba?
áh:D
nem reménykedem, csak vannak kósza gondolatai az embernek.
Szia.Egyetértek az elöttem válaszolóval,mert van még a placenta megszületése,ez a harmadik szakasz.
Mi hárman vagyunk testvérek és amikor a legkissebbik hugom született,anyának egyik percről a másikra elment a magzatvize(majdnem a kiocsiban szült)és 20perc alatt megvolt a kistesó.Olyan erővel jött a baba,hogy a doki mondta,hogy ne siessen a kitolással,stb.,pedig nem sietett:-)
Szóval a harmadik vagy a sokadik terhességnél elöfordul,hogy nincs is vajudás.
De ha az elsőnél tartasz tuti több órába telik mire meglesz a babád,de ne aggojd,meg tudod csinálni...
Sok sikert és jó egészséget!
ja, én se aggódóm, még gyalog is 10perc:D
sok boldogságot
Szió! Szerintem reménykedhetsz, bár ritka!
Nekem 2 órát tartott a vajúdás és a fájásokat alig éreztem (erősebb mensi jellegűek voltak)... már én ézdetem rosszul érezni magam, hogy alig éreztem fájdalmat a vajúdás alatt, mert a nők 90%-a arra büszke, hogy ő mennyit szenvedett, no én örülök, hogy nem szenvedtem...
De ha mégse érezném ,honnan tudom, hogy jön a baba?
Pl. most is elég erősen be-be görcsölök,a derekam is benyílal, de ez kibírható.
Jó még biztos nem szülök, még csak 34hetes vagyok:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!