Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor válik szülés után...

Mikor válik szülés után rendszeressé a mensi, ha egyszer már megjött?

Figyelt kérdés
Szülés után 4,5 hónappal jött meg a mensim, egy hétig tartott, normál lefolyású volt, semmi kirívó nem volt vele. Már 12 napja meg kellett volna jönnie és ugyanennyi napja görcsölgetek, de nem erősen.Egyéb tünet nincs, terhes nem vagyok.AMI FONTOS INFO lehet:Babám 3 hós korától nem volt hajlandó szopizni, így 2,5 hónapig fejtem a tejet, két hete, amikor a görcsök kezdődtek, tej hirtelen lecsökkent szumma 40 ml-re.Ekkor ABBA HAGYTAM ANYATEJ FEJÉSÉT. Nem durrant be mellem, de finoman megnyomom mellem, jön belőle tej. A MENSI ÉS E KÖZÖTT lehet összefüggés?
2009. febr. 23. 11:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Sztem nincs összefüggés,akár 3-4 hónappal a szopatás elhagyása után is jön belőle tej.Én 6.5 hós koráig szoptattam,amikor 5 hós volt megjött,azóta is rendszeres,28-30 napos a ciklusom.9 hós múlt,és ha megnyomom a bimbót,még mindig jön tej.
2009. febr. 23. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!