Szülés után hogyan alakult a ciklusotok? Mikor jött meg először, és utána mennyi idő után vált rendszeressé?
Köszi szépen a válaszod!! Szerintem ma a gyógyszertár felé megyünk sétálni! Nem akarom végigizgulni az ünnepeket:))
Amúgy ha pozitív lesz,nagyon fogok neki örülni,mert már egy kicsit bele is képzeltem magam:))) Majd megírom,mi volt az eredmény:)))
Szia!
Nekem is 10 hós a bébim,és már egy ideje ezen jár az agyam hogy mikor jöjjön a következő.Nekem február elején volt mensim,azóta semmi.De éjjel azt álmodtam,hogy vettem tesztet,és pozitív lett.
Nagyon kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz a teszted!!!!!!!
Szorítok!!!!!!
Szia!
A mai 10:40-es vagyok.Vannak tüneteid is?
Na,helló Evribádi! Megcsináltam most délután a tesztet.Ja,különben szoptatok,gondolom,az sem mindegy..
Nem lesz még tesó..!!! Nem tudom,hogy örüljek e vagy ne:(( Már majdnem beleéltem magam,hogy decemberben megszületik...Már utánaolvastam a dolgoknak,milyen lehet a másfél év testvérek között.
Aki most nem tudja mi újság,annak azt kívánom,hogy legyen az,amit igazán szeretne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!