Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után hogyan alakult a...

Szülés után hogyan alakult a ciklusotok? Mikor jött meg először, és utána mennyi idő után vált rendszeressé?

Figyelt kérdés
Ilyenkor még lehet rendszertelen,vagy jön a következő bébi?Febr.26-án jött meg utoljára..10 hós babucim van,és eddig a negyedik hótól kezdve megjött(többé-kevésbé) minden hónap végén,viszont most késik...szerintetek?:)))
2010. márc. 31. 10:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem védekeztetek?TESZT!!!
2010. márc. 31. 10:41
 2/10 A kérdező kommentje:
...igen...szerintem is...köszi:)))
2010. márc. 31. 10:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Én január 5-én szültem, és nekem is pont február 26-án jött meg, tehát rögtön. Egyébként ahogy kiszámoltam magamnak, március 27. körül kellett megjönnie, 28-án meg is jött. Nem sok késés még, csak pár nap. De a teszt már kimutatná :)))
2010. márc. 31. 11:00
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszod!! Szerintem ma a gyógyszertár felé megyünk sétálni! Nem akarom végigizgulni az ünnepeket:))

Amúgy ha pozitív lesz,nagyon fogok neki örülni,mert már egy kicsit bele is képzeltem magam:))) Majd megírom,mi volt az eredmény:)))

2010. márc. 31. 12:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is 10 hós a bébim,és már egy ideje ezen jár az agyam hogy mikor jöjjön a következő.Nekem február elején volt mensim,azóta semmi.De éjjel azt álmodtam,hogy vettem tesztet,és pozitív lett.

Nagyon kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz a teszted!!!!!!!

Szorítok!!!!!!

2010. ápr. 1. 10:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Na?? Megcsináltad??? Mi lett??
2010. ápr. 1. 11:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

A mai 10:40-es vagyok.Vannak tüneteid is?

2010. ápr. 1. 13:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Hahó!Írd meg légyszi,hogy mi lett!!!!
2010. ápr. 1. 21:30
 9/10 A kérdező kommentje:

Na,helló Evribádi! Megcsináltam most délután a tesztet.Ja,különben szoptatok,gondolom,az sem mindegy..

Nem lesz még tesó..!!! Nem tudom,hogy örüljek e vagy ne:(( Már majdnem beleéltem magam,hogy decemberben megszületik...Már utánaolvastam a dolgoknak,milyen lehet a másfél év testvérek között.

Aki most nem tudja mi újság,annak azt kívánom,hogy legyen az,amit igazán szeretne!!!

2010. ápr. 2. 19:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet jobb is így. Vagy nem tudom... Akkor csak azért rendszertelen, mert még aktívan szoptatsz. Én mondtam a férjemnek, hogy beszerzek 1-2 tesztet, mert sose lehet tudni. Mondjuk én még még nem akarok tesót, mert még csak 3 hós a babám. Nektek meg akkor további jó "családtervezést" !
2010. ápr. 2. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!