Van közetetek olyan kismama akinek a hüvelygombáját nem sikerült kikezelni szülésig? Ilyenkor mi baja lehet a babának szülés közben? Nálatok lett valami?
Első vagyok, nekem a koraszülöttön a gyermekorvos mondta, hogy mivel terhesen visszatérő gombás fertőzésem volt, indokolt lett volna a szülés előtti hetekben egy tenyésztést végezni, és akkor kiderült volna a bakteriális fertőzés is, egyértelműen az orvosomat hibáztatta ezért, én is. Mivel ezt meg lehetett volna előzni.
Olyanról én is hallottam, hogy a hüvelygomba szájpenészt okozott, de az szerencsére hamar kikezelhető.
Kedves kérdező, bízzunk az orvosodban, a hüvelygomba önmagában tényleg nem gond, de ha aggódsz inkább kérj egy tenyésztést, az a biztos.
Kívánok nektek jó egészséget és mihamarabbi boldog babázást!
Az első válaszoló keveri a szezont a fazonnal. A candida nem egyenlő a streptococcus és más bakteriális fertőzésekkel! A gomba SEMMIT nem okoz a babánál, míg a strepto komoly fertőzést okozHAT, ami meg is történt az első válaszolónál.
Nálam is volt candia, a szobatársaMNÁL coli baktérium, egyikünknél sem lett semmi gond. Az orvos azt mondta, hogy a gomba semmit nem okoz az égvilágon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!