Ti kinek hinnétek? Férfi nőgyógyásznak vagy a háromgyerekes anyának?
A múlt héten nagyon erős görcseim voltak, de nem is a hasgörcs volt az elviselhetetlen, hanem a vele együtt járó keresztcsont-fájdalom. Csak az alapján feltételeztem, hogy ez még nem a szülés, hogy folyamatos volt, nem volt szünet. Voltak pillanatok (elég sok), hogy megmozdulni sem tudtam, és olykor felsikoltottam a fájdalomtól. A sógornőm azt mondta, neki is volt ilyen a harmadik gyerekével, és szerinte a szülés nem ennyire elviselhetetlen, mert a csontfájdalomnál nincs rosszabb. Viszont ma, amikor az orvosomnak beszámoltam a múlt heti élményeimről, legyintett és közölte, hogy tágul a medencém, és tízes skálán, ahol az az 1-es szintű fájdalom, ott a szülés a 10-es. Ha ez tényleg így van, nem értem, hogy nem ájul el mindenki szülés közben... Szerintetek?
37 hkm
Szerintem ket fogfajast is nehez osszehasonlitani,nemhogy ket no szules kozben atelt fajdalmat.Mindenkinek mas a testfelepitese, a szovetek rugalmassaga, a baba merete.A mi elso babank pl.3150 g volt, a ferjem szerint viszont nagyon nagy feje volt:-) Hozzateszem en teljesen termeszetesnek lattam:-)
14 oran keresztul vajudtam, jelentem en el is ajultam kozben, viszont a varrasra -amit valaki rosszabb elmenykent emlitett- egyaltalan nem emlekszem, pedig boven volt mit varrni.
Masik ismeros ahogy beert a korhazba par perc alatt megszulte a babajat, pedig neki is az elso volt.2 varrattal meguszta, fel oraval kesobb torokulesben ult az agyon, mig en 3 hetig csak vonszoltam magam.
Szoval en is azt mondom, hogy barki barmit mond, a fajdalom teljesen egyeni.Kivanok neked gyors, es konnyu szulest! 37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!