Brigi02 kérdése:
Dr Kiss Ferencet a Kenézybe milyen nőgyógyásznak találjátok?
Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 18:24
1/12 anonim válasza:
Borzasztó rossz.Nem akarok csúnyákat írni,hisz azzal rágalmaznám,pedig tudnék cifrákat!Lényeg NEM ajánlom őt!!
2/12 anonim válasza:
Szoktam menni hozzá vizsgálatra. Nekem bevált.
3/12 A kérdező kommentje:
Szülni valaki szült már nála? Mert az a gond h hallok rosszat és jót is róla! 36 hetes km vagyok, és a dokim lelépett...ráadásul akiket tudtam mind szabin lesznek, és csak ő maradt!
2013. jún. 29. 21:25
4/12 anonim válasza:
A klinikán próbáltad már? Ott ismerek jó orvosokat.
5/12 Gyönyörűséges válasza:
Engem 36 hetesen mar nem vallalt. nekem nem volt dokim a kenezyben, jo volt a szules ettol fuggetlenul. Ismeroseim akik nala szultek dìcsértek.
A kenezyvel nem a szuloszoban van gond hanem a sok bunko csecsemossel....
6/12 anonim válasza:
Nekem nem volt fogadott orvosom, de csak csupa pozitív tapasztalataim vannak a Kenézyvel kapcsolatban. Dr. Kiss Ferencről meg csak jókat hallottam eddig, meg számomra is szimpatikus orvosnak tűnik.
7/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, h a klinikán nagyon sok dokival beszéltem, szabin.lesznek!! A Kenézytől azért is félek mert sok minfenki mondts h a csecsemősök bunkók, és barátnöm pénzt adott az egyiknek és utána tök normális lett, nah a Klinikán ilyen nincs, normálidak pénz nélkül is sőt el se fogadják!!!
2013. jún. 30. 13:55
8/12 anonim válasza:
Voltam nála,nekem szimpi volt,barátnőm nála szült,nagyon elégedett volt.Én Dr.Szomolya Mihály főorvost ajánlanám szívből.Nagyon rendes ORVOS(NŐGYÓGYÁSZ).Le a kalappal,hogy ilyen orvos is létezik!Nála szültem ügyeletben!,és csak pozitív élményeim maradtak!Hála neki!:)
9/12 anonim válasza:
Ja,és a csecsemősök között senki nem volt lekezelő(sajnos volt időm bent,hogy megismerjem őket).3 szobatársam ment haza,mire én is,egyikkel sem voltak bunkók.Egyedi véleményem,de 1000*inkább Kenézy,mint klinika.Tapaszatlatból sajnos,a pénzzel nem mindig lehet elérni amit akarunk!:(
10/12 anonim válasza:
Nővérem nála szült,ő meg volt vele elégedve.Én nem estem teherbe és minden áron cukorral akart kezelni.Pedig nem vagyok cukros.Dr Boros Miklóst szívből merem ajánlani.Mindig kedves,segítőkész,és nem pénz éhes.Én 32 hetesen fogadtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!