Mennyi hálapénzt adtatok a fogadott ill. esetleg a nem fogadott nőgyógyásznak, akinél szültetek? És a terhesgondozás mennyire jött ki összsen, a vizsgálatok díját összeszámolva?
A település nevét is írjad kérlek, ahol szültél.
köszi
Sztk-ba jártam terhesgondozásra,ügyeleten szültem,nem adtam hálapénzt(fizetem a TB-t)
Budapest
Budapest, fogadott orvos.
Magánrendelés: 8000/alkalom - 5-6x voltam itt, a vérvételeket, laborvizsgálatokat mind a kórházban csinálta, ott nem kért pénzt
Szülés (császár lett a vége): 80.000
Pécs
alkalmanként 5ezer ft a 36. hétig azt hiszem...
de a nőgyógyászati vizsgálaton kivűl minden a kórházban volt, így azért nem fizettem.
minden hónapban csinált uh-t a magánrendelőben ingyen...
szülés, császár tervezett 30ezer ft, 6 hetes vizsgálat szülés után magánrendelőben ingyen
Bp. magánrendelés.
Hát az enyém jó drága volt...
Alkalmanként kb. 16 ezer FT., mindig kaptam 4D UH képet a babáról, és cd-t is, amire felvette a doki az UH vizsgálatot. Összesen ez kb. 100 ezer Ft. volt... Szülésért épp a drága rendelés miatt nem kért pénzt, abszolút rám bízta volna (akár a 0 Ft-ot), de mivel végül mégsem nála szültem, így csak 20 ezret adtam az ügyeletesnek.
Vác.
Terhesgondozás alkalmanként 8000 Ft volt.
Szüléskor 50.000 Ft-ot adtunk a dokinak.
Sopron.
Terhesgondozásra sztk-ba jártam,az ingyen volt. Ha jól emlékszem, két UH képért kellett csak fizetnem, mert azokat 3D-ben nyomtatta ki, fényképpapírra. A dokimat csak a 36. hétben kértem fel, akkor kezdtek besűrűsödni a vizsgálatok, és az apukám (!) győzött meg, hogy ha nála szeretnék szülni, inkább fogadjam meg. (én nagyon nem akartam dokit)
Ő nem mond árat, más anyukáktól tudtuk, hogy olyan 20-30-40e-t kap. Mi 30-at szántunk erre, de végül a szabadnapján, indítottan szültem, végig velem volt, szülés után voltak komplikációk a babával, minden nap jött és érdeklődött, hogy vagyunk, megszoptathattam-e már stb. Kedves volt nagyon, ezért 40.000 ft-ot adtunk végül. Most a második babát is szeretném nála szülni, de az elején felkérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!