Mennyi hálapénzt adtatok a fogadott ill. esetleg a nem fogadott nőgyógyásznak, akinél szültetek? És a terhesgondozás mennyire jött ki összsen, a vizsgálatok díját összeszámolva?
A település nevét is írjad kérlek, ahol szültél.
köszi
Szolnok
Magánrendelés 7000 ft / alkalom
A fogadott dokim 60000 ft-ot kért volna (vállalkozásban csinálja) ha bejött volna, de nem lehetett elérni.
A szülésznőmnek 35000 ft-ot adtunk, az ügyeletes dokinak 15000 ft-ot azt hiszem.
Első szülésnél nem volt se fogadott doki se szülésznő, terhesgondozás SZTK-ban volt. Nem adtunk szüléskor senkinek pénzt.(nem is foglalkoztak velem):(
Második szülésnél volt fogadott doki. 5000/alkalom a terhesgondozás alatt, szülésért 50.000 Ft-ot adtunk, ügyeletes szülésznőnek 10.000 Ft-ot.
Harmadik gyereknél terhesgondozás SZTK-ban, csak fogadott szülésznő volt, szülésnél 20.000 Ft-ot kapott, de terhesség alatt is 3x 5.000 Ft-ot.
Bp
Szintén Orosháza.
Magánrendelésen 5000Ft/alkalom,szülés 20e.
Maximálisan megvoltam elégedve.
Nincs fogadott orvosom, nem járok magánrendelésre. Egy petákot sem adtam még a dokinak. Rendesen ellát, maximálisan meg vagyok elégedve vele. Szülni 1 hónap múlva fogok az éppen jelenlévő ügyeletesnél.
Szerintem, ha normális a terhesség és minden rendben van, akkor nem éri meg fogadni dokit. Felesleges pénzkidobás, inkább költsd a babára azt a több 10 ezer forintot... Ha veszélyeztetett vagy akkor nyilván más a helyzet.
Utolsó, nem akarlak megijeszteni, de egy teljesen problémamentes terhességnél is adódhat a szülés közben komplikáció, és akkor jó ha ott van a fogadott orvosod, aki ismer és végigkisérte a terhességedet.
Én Kecskeméten fogok szülni. A magánrendelés 7000 forint/alkalom. A szülésnél 50-60000 forintot szánunk a fogadott orvosomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!