A császár alatt mit érez az ember?
Figyelt kérdés
Az normális, hogy nekem úgy fájt, hogy tiszta erőből szorítottam össze a fogaim amikor kihúzták a babát? Nem a vágásnál és a varrásnál, hanem amikor kiemelték és széthúzták a belső dolgaim.2008. aug. 15. 13:59
1/6 anonim válasza:
szerintem nem normális, ugyanis, valószinüleg nem lettél jól leérzéstelenítve, én semmit nem éreztem csak azt hogy cibálnAK:) de az se fájt, csak onnan tudom h cibáltak, hogy mozgott a cicim:)
2/6 anonim válasza:
Szia!
Én éles fájdalmat nem éreztem, csak nyomó, húzó érzés volt. És amikor kiemelték a babát, az volt rossz, hogy nyomták a gyomromat, ami meg is fájdult, de azt mondták ez természetes. Mire kivittek a műtőből elmúlt. Hát nem volt kellemes, de nem fájt. Utána inkább.
3/6 anonim válasza:
Jó esetben semmit.
De olvastam olyan szüléstörténetet is,akinek nem hatott az ezredik adag EDA sem,és mivel a baba és a mama életveszélyben volt így vágni kellett.No az még olvasva is megrémisztett.
4/6 anonim válasza:
nekem sem fàjt maga a csäszär cskaamikor emelték ki a picit.de nem fàjàs volt,inkäbb nagy nyomäs..de én is éreztem hogy huzzàk kifelé.de nem fàjt.
5/6 anonim válasza:
Ez nem normális!Nekem spinális érzéstelenítést adtak.Az fájt.ill az előtte beadott érzéstelenítő(2db)onnantól éreztem ,hogy matatnak mikor a katétert berakták,de onanntól kezdve semmit.Csak,hogy néha rángattak.Nekem az sem fájt ahogy kivették(faros baba volt)Csak utánna de iszonyat ahol nyomták,de ezt is már csak akkor éreztem mikor felvittek a szobába.Engem mondjuk felvilágosítottak bőven mikor mi fog történni majd.5hetes baba mamája
6/6 anonim válasza:
Én azt éreztem, hogy matatnak bennem. Végig egy feszítő érzés volt. Kellemetlen érzés volt és emlékszem, hogy nagyon szégyeltem magam. Nem tudom, hogy miért. Amikor a babát kiemelték, akkor csak egy nagyon erős nyomást éreztem és hangokat hallottam, amik belőlem jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!