Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után mennyit kell...

Császár után mennyit kell feküdni amíg felkelhet az ember?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 10:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Változó...mi nem jöttünk rá mért. A szobatársamnak 1 napig kellett feküdni, nekem meg csak fél napig. De biztos, hogy annál könnyebb, minél hamarabb felkel az ember. Én majdnem jobban jártam mint ő, pedig ő egy nappal hamarabb szült.
2011. febr. 14. 10:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem fogsz addig feküdni, mint szeretnél.:) Ahogy kimegy az érzéstelenítő, már ki kell menni wc-re. Nem hagynak feküdni. Először nem lesz könnyű, de menni fog. Nem emlékszem pontosan, hány óra volt, de este szültem és reggel fel kellett kelnem.
2011. febr. 14. 10:22
 3/13 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Engem másnap délben állítottak fel, a műtét reggel volt. Nagyon gyenge voltam, de jól esett mert már beszakadt a hátam a sok fekvéstől. :)
2011. febr. 14. 10:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Reggel 8kor szültem, este 6kor már kint zuhanyoztam.
2011. febr. 14. 10:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Nálunk 24órát kell feküdni,de ha nagyon akarsz felkelhetsz 16óra után!
2011. febr. 14. 10:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen érzéstelenítést kapsz: ha spinálisat, akkor azzal 12 órát kell feküdni, ha epidurálisat, azzal csak 6-ot. Sokat kell inni (teát, vizet), míg fekszel, hogy ne fájjon a fejed, ha majd felkelsz (a fejfájás az egyik lehetséges mellékhatása az érzéstelenítésnek, amit ezzel kiküszöbölhetsz).
2011. febr. 14. 10:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem epidurálom volt és csak 5 órát feküdtem.
2011. febr. 14. 10:51
 8/13 anonim ***** válasza:
12 órát kellett volna,de még vagy 4 órán keresztül imádkoztam,hogy valaki vegye már ki a katétert,de senki nem ért rá.
2011. febr. 14. 11:05
 9/13 anonim ***** válasza:

Engem este fél 6 körül kezdtek műteni, másnap hajnali 5-kor jött a nővérke "szétszerelni"! Katéter ki, infúzió ki, mosdás, tisztálkodás odalent.

Már nagyon jól esett, annak ellenére, hogy majd besz@rtam mikor fel kellett állni. De a mozdulatlanul fekvés talán még rosszabb volt. Pláne, hogy a fájdalomcsillapító nem hatott...

2011. febr. 14. 11:31
 10/13 anonim ***** válasza:
6 órát hagytak feküdni, utána egyből felállítottak. Nem volt könnyű, de utána gyorsan gyógyultam. Egy ideig még eltartott míg rájöttem magamtól is, hogy hogyan kell felkelni, de aztán fokozatosan jobb lett.
2011. febr. 14. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!