Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után mit lehet?

Császár után mit lehet?

Figyelt kérdés
Mikor több órát nem emelheted meg a fejed, kispárnát azért tehetsz a fejed alá? Nagyon elkezd dobogni a szívem ha párna nélkül fekszem, meg jön az savam.
2014. nov. 24. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem meg volt emelve a fejem császár után, nem nagyon, de nem vízszintesben feküdtem. Az ágy, amiben a műtét után voltam a megfigyelőben, az is meg volt emelve, meg a kórházi ágy is. Ez így nem volt gáz, csak pluszban még emellett nem volt szabad emelgetnem a fejem.
2014. nov. 24. 13:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Párnát lehet, csak nem szabad megemelni a fejedet. Oldalra fordíthatod, csak az emelés tilos. Hozzáteszem nekem 3x volt császárom.Nem emeltem meg a fejem, mégis a 2.-nál a 2. naptól olyan fejfájásom volt, hogy alig bírtam ki, a harmadiknál meg véletlen megemeltem, mégsem lett fejfájásom. Erről ennyit...:). De hivatalosan nem lehet megemelni...
2014. nov. 24. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem igazán fogsz tudni ilyesmivel foglalkozni. Egyébként lesz párna a fejed alatt. (nem érdemes emelgetni a fejedet, mert ezzel azt kockáztatod, hogy napokig migrénes fejfájásod lesz)
2014. nov. 24. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is azt mondták, hogy biztos azért fáj a fejem, mert emelgettem a fejem. Pedig erre valahogy nem emlékszem, szerintem szépen feküdtem. Aztán olvastam, hogy a fejfájás sok esetben azért van, mert nem adták be olyan jól az érzéstelenítőt...

De mindegy is már. A lényeg, hogy lesz a fejed alatt valami, nem kell dögegyenes feküdni.

2014. nov. 24. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha meg emelgeted a fejed, akkor iszonyú migréned lez, hetekig, visszasírod a savad... A gerincvelőbe adott epidurális érzéstelenítés óriási hátránya, hogy ha nem fekszel két napot legalább, akkor a folyadék az agyad irányában próbál távozni, ezért fáj a fejed. Szóval feküdj és ne emelgesd, hidd el, jobban jársz
2014. nov. 25. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!