Császár után mennyi idő telt el egy következő terhességig? Ki, mikor próbálkozott újra?
Sajnálom ami veled történt. Császároztak téged?
Nekem februárba volt császárom és mot kb 7 hetes terhes vagyok. Vagyis 1.5 év lesz a gyerekek közt.
Úhhh, nagyon sajnálom, ami Veled történt. Nagyon erős vagy!
A kisfiam tavaly áprilisban született /most 19 hós/, császároztak. 13 hós volt, amikor újra teherbe estem, tervezetten. A dokimat meginterjúvoltam előtte, zöld utat kaptunk. Januárra várjuk a kishúgát.
A legjobbakat kívánom Neked!
Nagyon sajnálom, ami veled történt! Megdöbbentő...! :( Már volt 3 császárom. Az első és a második között 2,5 év, a második és harmadik között 3,5 év volt (harmadjára ikrek születtek).
Én úgy tudom, hogy legalább egy évnek el kell telnie. Ha szeretnél természetesen szülni, akkor érdemes kivárni az időt, bár a te esetedben ez elég nehéz lehet!Sok erőt és kitartást kívánok neked és örömöt a leendő babádhoz!!! :)
Szia! Nekem 25 hetes halott kislánnyal volt császárom ápr. 28-án. Most vagyok 8 hetes.
A doki nem találta akadályát annak, h próbálkozzunk. Én is teljesen regenerálódtam, mint te, súlyom teljesen visszatért, sebem abszolút nem fáj.
MAjdnem letelt a 6 hónap, amikor +-t teszteltem.
Előző babával majdnem 10 évig próbálkoztunk, úgyhogy ezért sem akartam már várni a próbával. És tessék... :D
Hajrá, és minden jót kívánok!
Ne haragudj, ha fájdalmas a kérdés, de milyen orvosi mulasztás történt?
Engem hétfőn műtöttek, elvesztettem a babámat, de kisebb volt. Őszinte együttérzésem a veszteséged miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!