Császár után kellett-e /hány napig Clexane-t kapnod?
Figyelt kérdés
Nálunk a 4nap kórház után még 20napig kell szúrni magunkat, de hallottam már 10 naposról, sőt olyan kórházról is, ahol egyáltalán nem kellett már otthon adni.Mitől függhet ez?2014. nov. 4. 07:49
1/12 anonim válasza:
Nálunk egy időben nagyon sok császáros kismama kapott trombózist ezért vezették be hogy kivétel nélkül minden császárosnak a kórházi tartózkodás után még 20 napig szúrnia kell magát.
2/12 anonim válasza:
Nekem két császárom volt, az elsőnél semmi ilyesmit nem kaptam, most a másodiknál kaptam 3 szurit a benntartózkodás alatt, nem tudom mi volt az, csak annyit mondtak, hogy a trombózis veszély miatt (vérhigító talán, a nevét nem tudom).
3/12 anonim válasza:
Nekem 10 napig kellett szúrnom magam. Most májusban született meg a babám.
5/12 anonim válasza:
6 napig voltam a kórházban, ott végig kaptam, itthon nemes egyszerűséggel "elfelejtettem"... De ez nyilván az én felelősségem. Egyébként még 10 napra valót írtak ki.
6/12 anonim válasza:
Ja ezt elfelejtettem 1-es vagyok. Ahol nem kirívóan magas a trombózisok száma és emiatt még nem volt haláleset ott csak a nagy túlsúllyal szült és a 35 év feletti kismamák kapnak császár után vérhígítót.
Ezek szerint Te is olyan környéken laksz ahol már sok volt a rossz, tragikus tapasztalat.
7/12 anonim válasza:
2 császárom volt, egyiknél sem kellett ilyet használnom, és a kórházban sem kaptam.
9/12 anonim válasza:
tavaly aug. -ban volt csaszarom, 3 napig voltam a Korhazban, utana otthon meg 21 napig kellett szurnom. En visszeres vagyok, lehet ezert mentek biztosra. De inkabb szurom, az orvos jobban ert hozza mint en.
10/12 anonim válasza:
Az első két császár után kaptam a kórházi napok alatt végig, naponta 2x, itthon nem kellett. A harmadik után nem kaptam, majd 2 nap után átkerültem egy másik kórházba, másik városba, ott kaptam napi 2-t, 8 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!