Mit mondjak ha szül i megyek és megkérdezik ki az orvosm? Ha nincs. Mert be kellett mennem barnázas miatt és, egkérdezték ki az orvosom hívják mondtam hogy ht nem tudom voltam ennél is annál is pofát vágott a nővér
Ahhoz nem kell választani és fizetni nem keveset h ne össze vissza járjon.
Én sztk,ba jártam ott rendel egy főorvos mindig hozzá mentem ennyi. Más meg ment a magánrendeléséra ahol 10 ezreket hagyott, engem meg igyen ellátott tökéletesen. Tudtam mikor rendel hozzá mentem. Szülésnél meg egy másik de egy nagy nagyon rendes volt. Én azt a pénzt inkább a babára költöttem. Nekem semmi de semmi hátrányom nem abból h nem fizettem vmelyik orvosnak.
Nyugodtan mond meg h nincs orvosod ennyi.
Nekem sem volt, mindkét gyereknél sztk-ba jártam. Amikro bementem szülni, kérdezték, van-e orvosom, mondtam, h nincs. Ennyi.
Szobatársaim közül egynek volt, de épp szabira ment. (Ehhe...)
Azt az x Ft-ot én inkább költöm másra, mint dokira. Vagyis költöttem. Uzsokiban szültem, egy rossz szót nem tudok mondani ott senkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!