Honnan fogom tudni hogy indulni kell? Milyen a magzatvízelfolyás? Milyen színű és állagú?
Figyelt kérdés
2014. nov. 22. 16:15
1/9 anonim válasza:
Nekem elfolyt a magzatvizem. Szó szerint folyt, nem folydogalt, nem tudtam volna összeteveszteni semmivel. Az enyémnek nagyon édes illata volt, de nekem mindenki azt mondta, hogy az lehetetlen, mert szagtalan. Hát nem tudom.
2/9 anonim válasza:
szia
sajna konkrétan még én sem tudom,mert első babám,DE..
biztos vagyok benne,hogy ha fájással indul,azt nem lehet összetéveszteni,mérni kell. A víz elfolyása szerintem egyértelmű.. meleg és konrét víz(gondolom) ha szivárog,akkor csak sejteni lehet,de utána úgy is beindul a fájás. Ha meg konkrétan elfolyik az összetéveszthetetlen szerintem,mert ilyen rendszeres fájdalom,és "bepisilés",,nem történik a 9hónap alatt :D
hány hetes vagy? :)
36hkm
3/9 A kérdező kommentje:
32 hetes vagyok.
2014. nov. 22. 16:25
4/9 anonim válasza:
Nalunk csak fajas volt, de nagyon lassan "surusodott", egy teljes napot voltam otthon, mire olyan szinten fajtam, hogy elindultunk, kb minden 3-4 percben fajt. De a korhazban is vartunk meg egy napot:D nem akart szegenyem kibujni:)
5/9 anonim válasza:
Nekem elfolyt a magzatvizem kb.olyan erzes mintha folyamatosan pisilnel es nem tudnad abbahagyni. En bealltam a zuhany ala es ott panikoltam hogy most mit csinaljak hogy menjunk ha folyamatosan folyik :-)
6/9 anonim válasza:
Nekem nem folyt el, burkot repesztettek a szulesnel. Szoval nem feltetlenul az jelzi majd a szules megindulasat. :)
7/9 anonim válasza:
Nekem is elfolyt és összetéveszthetetlen, elkezdett zúdulni kifelé. Én is a zuhany alá futottam és remegő térdekkel vártam, hátha alább hagy és nem hittem el, hogy ennyi magzatvizem van/volt. Amikor már nem folyt annyira, betettem egy jó nagy Tena Ladyt, gyorsan kocsiba pattantunk és irány a kórház... :)
8/9 anonim válasza:
Előző vagyok, ha kocsival mentek, lehet, hogy érdemes a plédet vagy törölközőt tartani ott, mert nekem végig folydogált és egyszerűbb azt mosni, mint az ülést.
9/9 anonim válasza:
Nekem is elfolyt. Ahogy felkeltem az ágyból azt hittem csak a nyákdugóból egy kis adag megint, aztán ahogy elindultam a wc-re már tudtam, mert folyt egyfolytában :) én mindig attól féltem, hogy álmomban nem veszem észre, de igen, éjjel 1-kor felébredtem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!