Honnan tudom majd hogy mikor kell a kórházba indulni?
Figyelt kérdés
38 hetes terhes vagyok és az első babámat várom. Miből fogom felismerni az igazi fájásokat amikor már tényleg elindul a szülés?
2014. jan. 2. 19:59
1/8 anonim válasza:
úgy fog fájni,mint még sosem. rendszeresen.
2014. jan. 2. 21:00
2/8 anonim válasza:
ha elfolyik a magzatvíz,azt nem kevered össze semmivel,ha elindulnak a vajúdási fájások,és ritmikusak,mondjuk 10 percenként van,akkor is indulás!
2014. jan. 2. 21:02
3/8 anonim válasza:
A magzatvíz elfolyás az egyértelmű!
A ritmikus fájások szintúgy. Én nem mondanám, hogy nagyon fog ez fájni, de érezni fogod. Nem múlik és szinte ugyan abban az időben jelentkezik. Majd egyre kevesebb időközönként.
Ne aggódj, észreveszed!!! :) (kétgyermekes anyuka)
2014. jan. 2. 21:41
4/8 anonim válasza:
Nekem a következő leírás segített:
A szülési fájásoknál a következő háromból kettő jelentkezik: a fájások egyre gyakrabban jönnek, egyre erősebbek és egyre hosszabbak.
2014. jan. 3. 07:58
5/8 anonim válasza:
Még annyi, hogy szerintem nem mindig egyértelmű. Három gyerekem van, mindháromszor máshogy kezdődött. Az elsőnél egy fél napig 20 perces fájásaim voltak (a kórházból hazaküldtek), aztán indult be, a másodiknál meg napokig 2-3 percenként görcsöltem, aztán indult be a szülés.
2014. jan. 3. 08:24
6/8 anonim válasza:
Mennyit agyaltam én is ezen :D Nálam elfolyt a magzatvíz. Lefeküdtem aludni, elkezdett feszíteni a pocim, halk pukkanás és elöntött a víz. Szóltam a férjemnek, hogy hozzon gyorsan törölközőt és hozza a táskám, mert indulunk... Csak fél óra múlva kezdődtek a fájások. Rögtön 6 percesekkel.
Így utólag, a fájásokat is tuti felismertem volna. Semmihez sem lehet hasonlítani.
Boldog babavárást és gyors szülést :)
2014. jan. 3. 11:41
7/8 anonim válasza:
Nekem erős menzeszgörcsök voltak. Akkor figyeltem fel rá jobban amikor 10percesek lettek , folyamatosan fájtam tusolás után rendszereződött,aztán 3-4 percesekkel mentünk be kórházba. Előtte távozott csak a nyákdugó. 1 ujjnyira voltam akkor tág 1,5 óra alatt megszültem. 38 hétre. Nem lehet összetéveszteni ezt a fájdalmat semmivel.
2014. jan. 4. 13:22
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információkat. Remélem minden rendbe lesz. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!