Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány táskával érdemes a...

Hány táskával érdemes a kórházba indulni?

Figyelt kérdés

1 nekem, 1 a babának + 1 a szülőszobára?

Érdemes a szülős pakkot külön pakolni?

2013. ápr. 15. 15:32
 1/9 Jégtánc ***** válasza:
1 táskával mentem,Bőven elég volt.
2013. ápr. 15. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is egy táskával mentem.
2013. ápr. 15. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Én a kórházban kaptam egy listát, és ott két felé voltak osztva a dolgok, ki is volt emelve, hogy szülőszobára külön táskába pakoljunk, úgyhogy én így pakoltam. De szerintem ez csak kényelmi kérdés, hogy ne kelljen turkálni nagyon, ha keresel valamit, hanem kéznél legyen. Szóval a szülőszobára egy kis sporttáskával mentem, a bent töltött napokra pedig elég volt egy utazótáska, belefértek a baba cuccai is, nem olyan sok az...
2013. ápr. 15. 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:

2 táskával mentem, de a szülőszobába felesleges volt!

Hálóinget adtak, a papucs köntös nem kellett, mert végig feküdtem a vajúdás alatt, fel sem tudtam kelni anni minden volt rám kötve..

Szomjas nem voltam, kaptam infúziót, törölköző nem kellett, otthon tusoltam...

A kórteremben a férjem kipakolt nekem a szekrénybe, de ott is a felét nem használtam annak amit bevittem

2013. ápr. 15. 16:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy táskával mentem, akkor a szülőszobán bőven elég kikapkodni azt a pár dolgot a táskából, ami kelleni fog.
2013. ápr. 15. 16:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Az én utazótáskám felét kitölti a szülés utáni betét :o /akkora csomag, mint a72 db-os pampers/
2013. ápr. 15. 16:24
 7/9 anonim ***** válasza:
én 2 táskával egy a babáé másik nekem
2013. ápr. 15. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 1 táskával mentem, mivel nálunk nem kell vinni a babának semmit, sem a szülőszobára ott adtak hálóinget, betétet, törölközőt, mindent. Csak papucsot kellett vinni, az meg a nagy táskában volt.
2013. ápr. 15. 19:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem kórházfüggő is hogy érdemes menni (hogy mi az amit ott adnak). Nekem mindent vinni kellett, így 2 táska volt, volt egy nagy bőrönd, abban volt a babának 1 csomag pelenka, popsitörlő, popsikrém, 2 cumisüveg, cumi, nekem bimbóvédő, 2 nagy törülköző, 1 kicsi, 2 hálóing, szoptatós melltartó, melltartóbetét, papucs, zokni, 1 csomag Tena betét , köntös, hálós bugyi, hasszorító, evőeszköz, konyharuha, pohár, 3 tekercs wc papír, zsepi. Külön volt egy kisebb táskám a szülőszobára, amiben volt egy hálóing a szüléshez és egy a szülés utánra, 1 gumipapucs (nálunk a szülőszobán lehetett letusolni a 2 órás megfigyelés után), 3-4 db Tena betét, 1 hálós bugyi, 1 tekercs wc papír, ásványvíz, csoki, zsepi, homeopátiás bogyók, gátmasszázsolaj, 1 törülköző. Azt hiszem ennyi.

Nekem is rengeteg helyet foglalt a csomag Tena betét és a csomag pelenka, plusz a köntös, ezek majdnem kitöltötték a bőröndöt.

Ahol adnak a babának pelenkát, popsitörlőt ott annyival kevesebb kell, ahol adnak kórházi hálóinget, betétet ott nyilván ezek sem kellenek. Kérdezd meg előre, hogy mi az amit adnak bent, hogy feleslegesen se vigyél dolgokat.

Én most várom a második babát, most kevesebb cuccot fogok vinni, és előre összekészítek itthon 3 zacskót a 3 napra, és minden nap behoz majd egyet a férjem, lesz mindegyikben 1-1 törülköző, 2 hálóing/pizsama (én napi 2-t elhasználtam a szülés utáni napokban, annyira izzadtam, hiába tusoltam naponta kétszer), 1 pár zokni, 1 tekercs wc papír. Így én minden nap hazaküldöm majd a szennyest, ő meg hozza a tisztát. Kiadagolnám előre a pelust és a betétet is, csak fogalmam sincs mennyivel számoljak egy napra....

2013. ápr. 16. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!