Ha elfolyik a magzatvíz, de jóval kevesebb van az átlagosnál akkor azonnal kórház, vagy ugyanúgy lehet "nyugodt" tempóban indulni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt zuhanyzásra, meg ilyenek.2014. aug. 25. 17:45
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg annyi történt hogy a magzat feje már be van illeszkedve és csak annyi tudott kifolyni ami a feje előtt volt. Akkor kell rögtön menni, ha az orvos még nem állapította meg hogy be van illeszkedve a feje (ez nem közvetlenül szülés előtt történik), mert ha még nincs, akkor tud előreesni a köldökzsinór. Hozzáteszem, mire köldökzsinór előreeséssel beérsz a kórházba, addigra mindegy. Valakinek be kellene nyúlnia és visszanyomni a babát.
2/5 anonim válasza:
Kapkodni nem kell, de pont amiatt, amit az előző írt, fekvő helyzetben érdemes helyezkedni. Nekünk azt mondták az előkészítőn, hogy ilyenkor mentővel menjünk, vagy úgy, hogy lefekszik az ember a hátsóülésen.
3/5 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam. :) Még nem folyt el, az uh-n mondták, hogy sokkal kevesebb a magzatvíz, mint kellene.
2014. aug. 25. 18:09
4/5 anonim válasza:
Akkor te nem fogod észrevenni a különbséget szerintem. Tócsa lesz ígyis-úgyis. Nekem csak a fejvíz folyt el, én még arra is azt hittem hogy az az összes mert eláztatta az ágyat. Ha már kifolyt nagyon nehéz felmérni hogy az mennyi folyadék.
5/5 anonim válasza:
Nekem 35.héten megrepedt a burok...kevesebb vizem volt végig az átlagnál...8 körül elfolyt 13.33 kor császárral anya lettem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!