Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor lesz szülés?

Mikor lesz szülés?

Figyelt kérdés
Az orvos szerint pár napon belül lehet. Azt mondta rásegít kicsit. Eléggé kellemetlen volt. Azt mondta "levàlasztotta a magzatburkot" az is lehet, hogy még ma beindul. Màsnak is volt ilyen? Mikor indult be? Egyenlőre csak a szokàsos keményedéseket érzem és a babàb meg sem àll a pocakban. 40+6

2014. nov. 18. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:

lehet már el is kezdődött, csak még nem érzed.

Én így jöttem a világra, orvostól hazafele feszülgetett már,de fájása nem volt, csak gyakorib keményedés mint előtte...valószínű beindultam, csak még enm volt egyértelmű

de csak másnap este 8ra lettem meg

2014. nov. 18. 16:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért nem várjátok meg, míg a baba akar jönni? Még be sem indult a vajúdás, de az orvosod már rásegít. Miért kell beleavatkozni még azelőtt, hogy beindult volna? Mit fog tenni, ha végre beindult? Sosem értettem, miért érzik azt az orvosok, hogy feltétlenül muszáj csinálniuk valamit, akkor is, ha arra semmi szükség.
2014. nov. 18. 16:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Engem is kézzel tàgított a doki...borzalmas volt! Rà 4 napra napra szültem.
2014. nov. 18. 17:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Még mindig egyben vagyok. Tegnap este volt egy kis halvány rózsaszínes a wc papíron, ma pedig kicsit sárgás-halvány barnás nyálkás darab. De nem érzek semmi fájdalmat... szerintetek? :(
2014. nov. 19. 09:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem az a sárgás a nyákdugó volt. Az szombati napon távozott, és hétfőn szültem! :)

Nyugi hetekig már nem húzod!

2014. nov. 19. 10:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező? :)
2014. nov. 21. 15:40
 7/10 A kérdező kommentje:
21-én életet adtam egy 3630g-os és 56cm-es kisfiúnak. :) Éjjel 1-kor elfolyt a magzatvíz és 6 órára már a kezemben tartottam.
2014. nov. 29. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:
De szupi! :) Gratulálok! Kisfiam is ugyanilyen adatokkat született! :) Nagyon jó egészséget, és rengeteg örömet!
2014. nov. 29. 22:49
 9/10 anonim ***** válasza:
De jó, gratula
2014. nov. 29. 23:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! :)
2014. dec. 1. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!