Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr Sikovanyecz János mennyit...

Dr Sikovanyecz János mennyit kér a szülésért? Vagy ti mennyit adtatok neki?

Figyelt kérdés

2014. nov. 17. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Szülésért nem mondja meg hogy mennyit kér, rád bízza.

Én hozzá jártam, a vizsgálatok 14ezerbe kerültek alkalmanként, szülésért mi 40ezret adtunk. Nem sok, de a mi pénztárcánk is véges. Remek szakember, a legjobb szerintem!

2014. nov. 17. 11:25
 2/7 A kérdező kommentje:
én is hozzá járok, de most októbertől már 15 ezer a díja, csak a szülést nem tudtam, köszönöm
2014. nov. 17. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Télen szültem nála, 50 ezret adtam a császáros szülésért.
2014. nov. 17. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nem tudjátok véletlen, hogy hány hetes korig vállal kismamát? Illetve úgy mi a helyzet, ha csak a kórházba járnék hozzá vizsgálatra és a szülésre kérném fel?
2014. nov. 17. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia Kedves Utolsó! 3. válaszoló vagyok. Az ismerősöm a 12. hét után hagyta ott az előző orvosát, gond nélkül átvette. Nem hinném, hogy problémát csinálna belőle, akármikor mész. Viszont a kérdésed második felére nem tudok válaszolni, de szerintem nyugodtan kérdezd meg tőle, vagy Dóritól, az asszisztensétől!
2014. nov. 17. 13:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem járhatsz csak a kórházba hozzá vizsgálatra. én is úgy szerettem volna, és az asszisztense világosított fel, hogy bizony ha felkérem, akkor magánrendelésre kell járni, mert a kórházi szabályzat ezt valamiért tiltja.

Ha viszont arra gondolsz, hogy nem jársz hozzá terhesgondozásra, hanem csak a szülésre kéred fel, akkor biztosan mondd egy összeget. Vannak orvosok akik ezt is vállalják.

20 hetes terhesség előtt mindenképp keresd fel, utána már nem biztos hogy vállal.

1. válaszoló voltam.

2014. nov. 17. 19:54
 7/7 anonim válasza:
Sziasztok! Dr Nógrády Miklósról tudja valaki, hogy mennyiért vállal szülést?
2016. júl. 25. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!