Dr Sikovanyecz János mennyit kér a szülésért? Vagy ti mennyit adtatok neki?
Figyelt kérdés
2014. nov. 17. 11:06
1/7 anonim válasza:
Szülésért nem mondja meg hogy mennyit kér, rád bízza.
Én hozzá jártam, a vizsgálatok 14ezerbe kerültek alkalmanként, szülésért mi 40ezret adtunk. Nem sok, de a mi pénztárcánk is véges. Remek szakember, a legjobb szerintem!
2/7 A kérdező kommentje:
én is hozzá járok, de most októbertől már 15 ezer a díja, csak a szülést nem tudtam, köszönöm
2014. nov. 17. 11:37
3/7 anonim válasza:
Szia! Télen szültem nála, 50 ezret adtam a császáros szülésért.
4/7 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nem tudjátok véletlen, hogy hány hetes korig vállal kismamát? Illetve úgy mi a helyzet, ha csak a kórházba járnék hozzá vizsgálatra és a szülésre kérném fel?
5/7 anonim válasza:
Szia Kedves Utolsó! 3. válaszoló vagyok. Az ismerősöm a 12. hét után hagyta ott az előző orvosát, gond nélkül átvette. Nem hinném, hogy problémát csinálna belőle, akármikor mész. Viszont a kérdésed második felére nem tudok válaszolni, de szerintem nyugodtan kérdezd meg tőle, vagy Dóritól, az asszisztensétől!
6/7 anonim válasza:
Nem járhatsz csak a kórházba hozzá vizsgálatra. én is úgy szerettem volna, és az asszisztense világosított fel, hogy bizony ha felkérem, akkor magánrendelésre kell járni, mert a kórházi szabályzat ezt valamiért tiltja.
Ha viszont arra gondolsz, hogy nem jársz hozzá terhesgondozásra, hanem csak a szülésre kéred fel, akkor biztosan mondd egy összeget. Vannak orvosok akik ezt is vállalják.
20 hetes terhesség előtt mindenképp keresd fel, utána már nem biztos hogy vállal.
1. válaszoló voltam.
7/7 anonim válasza:
Sziasztok! Dr Nógrády Miklósról tudja valaki, hogy mennyiért vállal szülést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!