Dr. Sikovanyecz János és Deákné Inci szülésznőről vélemények?
Az a pici aggályom van, hogy ha a Dr. Úr mindig rohan a klinikán, meg nagyon elfoglalt, akkor hogyan van ideje szülést levezetni, mert ha azt is gyorsan kell intézze, az nem biztos, hogy túl jó. Vagy szülés után akkor nem nagyon van ideje benézni a kismamához.
A másik kérdés, hogy ha ők fogadottak, akkor mennyire jellemző, hogy mégsem jönnek be szülésre? (pl ünnepek alatt)
Tudom nem mostani a kérdés, de első babámat pont ennél a kettősnél szültem. Vasárnap délután. Inci pont szabadnapos volt és már nem tudom honnan jött be, mire mi beértünk és megnéztek ő már ott is volt. A doktor úr nem sokkal később jött.
Második babánál Inciről már lekéstem, későn szóltam és már nem volt szabad helye. Viszont a szülés olyan gyors volt, hogy a doktor úr nem ért be csak a varrásra. Ez egy szerdai napon volt délután mikor magánrendelése volt (pedig pont ez volt az egyik gondom, hogy onnan eljön-e)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!