Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült már valaki Dr Hazay...

Szült már valaki Dr Hazay Máténál a Janos Kórházban? Mik voltak a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 07:33
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Pont nála szültem. Tapasztalatok: magánügy.

Hazay Matiné

2014. aug. 23. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nála szültem 9 hónapja. Ha a továbbiakban érdekel a dolog, kérlek írj privit.
2014. aug. 23. 19:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nála szültem 20 hónapja, teljesen elégedett voltam, pedig nem fogadott volt.
2014. szept. 28. 21:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Szakmailag rendben volt minden? Örülök és gratulálok a babának!:) Csak azért kérdezem, mert még nem ismerem hogy dolgozik, eddig jókat hallottam, de szeretnék biztosra menni. Ha van kedved és időd, leírhatnád a szülést milyen volt, akár priviben is. Köszönöm:)
2014. szept. 29. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, 2x is nála szültem...most jön a harmadik a baba és természetesen HAZAY. Maximálisan elégedett vagyok!!
2017. júl. 10. 15:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nála fogok szülni, nagyon megkedveltem én nagyon elégedett vagyok vele. Türelmes, az időpontokat illetően rugalmas, volt hogy megijedtem vasárnap este hívtam fel telefonon, visszahív mindig ha kerestem. Én csak jókat tudok mondani.

És nagyon alapos, többször csinált már uh vizsgálatot a kórházban is nekem. Sőt a többi doki kismamáit is ő szokta megnézni ha valami nem egyértelmű az uh képen.

2017. júl. 26. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!