Mit lehetne tenni annak érdekében, hogy jobb legyen a szülés utáni szex?
Figyelt kérdés
Száraz vagyok és szűk is nagyon. Próbálkozunk óvatosan de nagyon kellemetlen, fáj. A szüzességem elvesztésekor patakokba folytam, nem véreztem, nem fájt, jó volt. De most nagyon rossz. Már eljutottunk addig, hogy behatol, de nem megy be teljesen olyan mintha tovább nem is férne be. Feszít, fáj. Félek, hogy szétszakadok belül. Pedig könnyen szültem, de volt varratom, felszívódó. Az a baj, hogy hiába kívánom csont száraz vagyok. Mit lehetne tenni, hogy ez a helyzet jobb legyen? Kinek mi vált be?2014. nov. 18. 02:54
1/8 anonim válasza:
A síkosítót próbáltátok már? Nem kell megijedni tőle, szexshopokban pl. lehet kapni nagyon finom illatú és ízű aromás, gyümölcsös darabokat, amik nagyon jók. :)
2/8 anonim válasza:
A szárazság a hormonális változások miatt van. Használjatok sikosítót, ha lehet ne aromásat, hanem sima natúrt, nehogy irritáljon. Nagyon jó találmány, mi már régóta használunk, mert sajnos a nedvesedéssel más okok miatt problémám van. Emellett az intimtorna is nagyon jó tud lenni, én rengeteget tornáztam már szülés előtt is bizonyos problémák miatt, elsősorban a szeretkezés alatt fellépő fájdalom miatt, és nekem segített. Emellett a sok türelem és az előjáték, ami előbbre fog vinni titeket. Ne aggódj, meg fog oldódni a probléma.
3/8 Ditta323 válasza:
Ne add fel. Vegyetek sikositót (mi drogériában vettünk). Szülés után nekem is fájt (néha most is egy csöppet), de minél többször vagytok együtt és telik az idő jobb lesz. Irányits te, mert csak te tudod hogy jó, és ami fontos még ne görcsölj rá, hogy fáj vagy fájni fog.
Fel a fejjel 😊
(4 hete kaptunk mi is zöld utat)
4/8 anonim válasza:
Mi a Tescóban vettünk Durex síkosító gélt. Kb. 2 hónapig használtuk. Én is nagyon száraz voltam, de a síkosító mindent megoldott. :-)
5/8 anonim válasza:
Sikosító. Nekem a durex nem volt jó (pedig használtuk régebben néha), hanem víz alapú, tescoban vettük, natural. Pár hónap és el fognak múlni ezek a tünetek.
6/8 anonim válasza:
Nekünk is a durex volt jó, de csak az egyik natur fajta, a masik csípett
7/8 anonim válasza:
Az ido...nekunk sem ment 2x probaltuk. Kivantam, de nagyon szaraz voltam. Igy mi az idore biztuk 8 honapos volt a baba, mikor elkezdodott ujra :)
8/8 violent02 válasza:
Én szülés után 5 héttel rávetettem magam, szerintem én jobban szenvedtem mint ő.. és az első 10 alkalom fájt, az első kettőnél mintha azt éreztem volna hogy megint varrnak, de pár hét és teljesen jó volt..majd elkezdtem fogamzásgátlót szedni szülés után 3 hónappal és megint visszajött az az érzés..furcsa dolog ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!