Szerintetek mi a jobb az otthonszülés vagy a kórházi?
Hát az első nekem is szörnyű volt, 14 óra, ebből 8 kőkemény. A második 5 óra, ebből az utolsó óra volt durva.
Őszintén szólva nem mernék otthon szülni. Nem lehet tudni, milyen baj adódik közben. Nekem biztonságot jelent, h vannak ott orvosok, 2 perc alatt a műtőben vagyok ha akkora baj van, stb.
Szerinted mi jobb,ha komplikáció esetén rögtön ott a segítség vagy ha baj van nincsen ott semmi?
Én onnantól voltam nyugodt mikor már beértünk a kórházba.A szülés szerintem is szörnyű,de megnyugtatott a tudat,hogy ott már szakavatott kezekben vagyok.
Az otthoni jobb, nyugodtam. Persze csak akkor, ha minden rendben van. A kórházi biztonságosabb.
Nekem eszembe sem jutott az otthonszülés. Örülök hogy a kórházban voltam, mert a gyerekem nem élte volna túl a születését.
Kórház. Teljesen problémamentes terhesség, problémamentesen induló szülés...aztán a tolófájásoknál nem akart kijönni. 1 percen belül 10 ember rohant be, lentről vákuummal húzták (koponya akadt el), felülről tolták.
Utána a méhlepéyn nem vált le, műtőben kellett gyorsan kikaparni, nehogy elvérezzek.
Ha otthon vagyunk, mindketten ott halunk meg.
Egyet szültem kórházban, és ha az nem torkollik császárba (mert oda irányították), akkor most lenne lehetőségem a másodikat itthon szülni, és tuti meg is tenném. Közel a kórház. Én nem mennék sehová, ha nem lenne muszáj. De mivel lesz itt elég tanulatlan laikus, aki hisz az orvosok mindenhatóságában, ezért tuti lebeszélnek róla. SZóval menj kórházba, úgy is oda fogsz jutni! Ha pedig adsz egy % esélyt annak, hogy teljesen normális, ha egy nő otthon szül, mivel a komplikációk nagy részét maguk az orvosok idézik elő, akkor ajánlom ezt az oldalt tanulmányozásra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!