Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit kell tennem ahhoz, hogy...

Mit kell tennem ahhoz, hogy otthon szülhessek?

Figyelt kérdés
Kivel kell beszélnem, és legkésőbb mikor kell ezt eldöntenem?

#szülés #otthonszülés #otthon szülni
2014. jún. 28. 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem mész be a kórházba,más szerintem nem kell hozzá.
2014. jún. 28. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

[link]

De én biztos nem szülnék otthon elég nagy kockázatai vannak!

2014. jún. 28. 18:36
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Ezt találtam még!

A végén vannak vélemények és tapasztalatok!

[link]

2014. jún. 28. 18:46
 4/10 anonim ***** válasza:
21%

Ez a legnagyobb felelőtlenség!

Bár ha baja lesz, te neked kell gondoznod életed végéig, te viseled a következményeit, csak szegény gyermek fog szenvedni ha valami komplikációk lesz, s nincs aki azonnal segítsen, mint egy kórházban!

2014. jún. 28. 21:02
 5/10 anonim ***** válasza:
35%
Mi a tökömért kell lepontozni?
2014. jún. 28. 21:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Én sem értem, miért és ki pontozott le, hiszen lényegében a leghasznosabb válasz volt a kérdésre. Látom egyszerűen nem lehet megúszni a "Terézanyákat". Köszi a kritikát, ami teljesen alaptalan és felesleges, ugyanis szimplán érdekel a dolog, van fogadott orvosom és szülésznőm is, és nem az utolsó helyen ráadásul. Szóval aki hozzá költi a fejébe, hogy biztos azért kérdeztem, mert én ezt tervezem, és gyorsan szólni akar, hogy ne, mert szerinte hülyeség (ami egyébként nem volt kérdés, hogy mi a véleménye) felejtse el. Ne legyetek ennyire primitívek légyszi. Tisztelet a kivételnek.
2014. jún. 28. 21:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne törődj ilyenekkel! itt ha kérdez valanit valaki úgy is vannak akiknek nem tetszik és kiakadnak! Ha meg válaszolsz és nem ugyan az a véleményed akkor h. vagy és le pont! ennyi.itt a gyak-on úgysincs jó válasz ahogy elnézem 2-es
2014. jún. 28. 22:45
 8/10 anonim ***** válasza:

keress fel egy baba praxist

[link]

2014. jún. 29. 18:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Olvassd el a praxisom oldalat hatha ettol maskent latod a dolgokat

kattins a magyar valtozatra

www.verloskundigenpraktijk-baba.nl

2014. jún. 29. 18:32
 10/10 anonim válasza:
Otthonszüléshez meg kell felelned bizonyos követelményeknek, pl. csak alacsony kockázatú terhesség esetén lehet, ha a szülés a 37-41.hét között indul, illetve cukorbeteg sem lehetsz...stb. Vedd fel a kapcsolatot egyy bábával, aki egyben szülésznő is. Van több bábapraxis is Magyarországon, az egyik az Életfa, de van vagy 6-7, mindegyiknél több bába közül választhatsz. Amikor megvan a szimpatikus, találkoztok, megbeszélitek ki mit szeretne, ez teljesen ingyenes. Majd részt kell venned egy szülésfelkészítő információs előadáson, ahol rengeteg infót és felvilágosítást kapsz nem csak az otthonszülésről, hanem egyáltalán a SZÜLÉSről! Szülés előtt a bába bejelenti a kerületedben lévő kórháznak, hogy otthonszülésre készültök, hogy ha akármi lenne, álljon készen a kórház a fogadásotokra azonnal. (bár a szülés alapból sürgősségi ellátásnak számít, tehát mindig azonnal készen kell állniuk, de mindegy ez a szabály). 100-ból 10x fejezik be az otthonszülést kórházban, amiből 1 alkalom az, ami probléma miatt alakul így, a többi a kismama fáradtsága miatt lassul le vagy akad el a folyamat és ha totál kimerül, bármikor bemehet.
2016. júl. 23. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!