4kg körüli faros babát szültetek normál módon, nem császárral? Tapasztalatok?
Amúgy nagyon sok kockázata van,szóval jól gondold meg...én is erősködtem (nekem sem volt fogadott a dokim,de régóta ismertem)...és mit ne mondjak,így visszagondolva,jobb,h császár lett.Azért gondolj bele,h ha a feje csak kicsit is beakad és neked elfogy az erőd,márpedig elfogy mert a teste fog előbb megszületni ami kisebb mint a feje és első babánál sztem ritka aki 1-2óráig vajódik,szóval ha elakad,oxigénhiány...érted mire célzok ugye?É is buta voltam,h ekkora babát így akartam, de a természet és a sors közbeszólt.Ezzel tényleg nem lebeszélni akarlak de konzultálj dokival előtte.
Egem is a jószándék hajtott amúgy, mert hát császár az császár, egy csomó olyan dolga nem lesz ami lenne ha alul bújt volna ki,de látod,nem megy mindenkinek:)
Viszont vígasztaljon az,h nem lesz olya kis csúnycska mikor kibújik,mert nem a fejébe tódult az összes vér míg bent volt:)
Ha váltasz dokit,ő biztos,hogy megcsászároz.Faros babát normál szülésre 100ból max 20 doki vállal be.
Próbálj még váltani,v ha nem inkább menj ügyeleteshez,az sem rosszabb.Nem irigyellek(és most már átérzem mit érzett a doki amikor én erőszakoskodtam).
Majd írd meg ,h h met sikerült e v valami:) ^^
Kedves utolsó!
Te szültél már? Érezted már életveszélyben közben a babád + volt közben haláfélelmed?
Mert ha igen, nem írtad volna ezt, az egyszer biztos!!!!
Lehet, hogy nem hülyeség, amit írtál, de más a Te elméleted / véleményed erről, és más a szülés gyakorlata.
Nem bántásból írtam a véleményem.
Egy előző válaszoló, aki a 4-kg-os babáját nem épp' problémamentesen szülte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!