4kg körüli faros babát szültetek normál módon, nem császárral? Tapasztalatok?
Én faros babánál természetes szülés párti vagyok, én megszültem.
DE: ő csak 2,7 volt, és úgy is nehéz volt (de megérte, ma is megszülném..)
4 kg-os gyereket nem vállanám, és ezt az orvosnak is elmondanám. Az már tényleg NAGYON veszélyes. Inkább dokit váltanék és bárki, de vágjon fel...
Nem megijeszteni akarlak, csak az én tapasztalatom: 4 kilós babát szültem - pedig nem volt faros, de utána egy hétig sírtam, hogy miért nem császároztak! Elakadta a szülőcsatornában, és akkor már késő volt a császárhoz. Persze megszültem, és nyilván Te is ugyanúgy megszülöd, de én a helyedben a császárt választanám, az tuti..
De tényleg nem rábeszélni akarlak, meg a dokid is biztos tudja, hisz több szülésnél volt ott, mint én :DD
Szia!
Faros volt a kisfiam, 3850 grammal és 59 centivel született. Ő is első gyerek.
Nálunk nincs orvosfogadás, csak nagyon-nagyon durva összegért. Így maradt az ügyeletes. Túlhordásos is voltam, nem voltak fájásaim, oxitocinra sem reagáltam, 1 ujjnyira voltam nyitva, így vajúdás nélkül vittek a műtőbe.
Én rettegtem attól, hogy simán megszületik velem a gyereket. Mindenképpen beszélj az orvosoddal. Egy ekkora faros babát szerintem képtelenség komplikációk nélkül megszülni.
Hány hetes vagy?
De, ha fogadott orvosod, akkor te választasz. Cseréld le a dokit, azt javaslom, nem ér annyit az életetek (és nem viccelek). Első hozzászóló ismét, hidd el, tudom, miről beszélek... Eléggé összecsengenek ráadásul a vélemények.
Másik lehetőség, hogy nem hívatod be a dokit a szüléskor, hanem ügyeletesnél szülsz. Ő tuti császározni fog, ha felhívod akkor a figyelmét arra, hogy faros és 4 kg. És akkor nem kell magyarázkodni se.
Majd írj, hogy mi lett végül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!