Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Margit kórházról mit tudtok?

Margit kórházról mit tudtok?

Figyelt kérdés

Szülészet érdekelne, dokik milyenek? Szülésznők? és a csecsemősök?

Eddig a szent imrébe jártam, de most szeretnék átmenni a Margitba,mert nem vagyok megelégedve. Mit gondoltok melyik a jobb?

2014. nov. 11. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Olyan szívesen válaszolnék a kérdésedre:( Elnézést,de én is kíváncsi vagyok a válaszokra mert én ott fogok szülni.

36 hetes leszek a 7végén. Én a dokimmal meg vagyok elégedve,a Margit kórházzal is:) Az ottani dolgozókkal "már akikkel eddig találkoztam" szintén meg vagyok elégedve:)

De a szülésznőkkel,csecsemősökkel kapcsolatban én is kíváncsi vagyok,hogy milyenek..

2014. nov. 11. 15:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Még annyit hozzáfűznék,hogy az ottani menettel is meg vagyok elégedve. Gondolok a vérvételekre,UH-ra..

2014. nov. 11. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Én tényleg szeretnék segíteni merta 3.kerületben laktam 10évet,de sajna nekem egyetlen egyemlékem van a Margitról.. öcsém ott született,édesanyámnak ott volt fogadott orvosa(nő).. nem figyelt anyukámra mert a szabadságáról beszélgetett egy nővérrel,és öcsémet 40-es szívhanggal sürgősségi császárral hozták világra..

csak ezért az egy régi emlékért sose szülnék ott..

persze mindenhol vannak ilyenek,más kórházakban is,csak nekem szívfájdalmam,hogy öcsémnek károsodása lett :(

34hkm

2014. nov. 11. 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Én két éve szültem ott és lassan megint fogok. Csak jókat tudok mondani! Nyilván sokat számít milyen az orvosod, nekem ebben is szerencsém volt és ajánlott egy szülésznőt, aki szintén szuper volt! Nem csak a szülés napján, utána is segített pelenkázni, vigyázott a babára, amíg wc-re mentem. Annak ellenére, hogy sürgősségi császárom lett, mert rajta volt a zsinór a nyakán és erre egyáltalán nem voltam felkészülve, a kórházrol és a dolgozókról jó élményem maradt. Egyedül a csecsemősökről mondják, hogy furcsák és bunkók, de ezt nem vettem észre. Igaz, nem voltak kedvesek sem, sem segítőkészek, de a nővérek általában elmondtak mindent. Plusz nem volt időm ilyenekkel foglalkozni, ki milyen...:) a kaja kórházi, a szobák tiszták és van egy rendszer, ami alapján a napok telnek-mikor kell bevinni a babát, mikor vissza, mikor van vizit, mikor mondja meg a gyerekorvos, mit vizsgált a babán. Én örültem neki, hogy éjjel velem volt a kisfiam, és a többieké sem zavart ha sírt. Inkább akkor már az enyém miatt sajnáltam a többi anyukát, de 2éjszaka után átmentem az 1ágyas szobába. Nagy segítség volt a külön fürdő, mert amugy egy van a folyosón... Ha van még kérdésetek, szívesen válaszolok!:)
2014. nov. 11. 22:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál. Hát, remélem a felújított részlegen azért több fürdő lesz:) Hát, eldöntöttem, hogy ott szülök, mert ott van a dokim, és eldöntöttem, hogy ugyan a szent imre közel van,de nekem a dokim kell. Ez a fürdő dolog meglepett, mert a szent imrében minden 4 főre van egy fürdő és mosdó. az mondjuk elég gáz, hogy még ilyen van. Én amúgy egyágyas szobába szeretnék menni. Az ott hogy működik? Mennyi idő után engedtek haza a császárt követően? Nekem 2 császárom volt, de megpórblom a rendes szülést, de kétlem hogy sikerülni fog. A szent imrében 2 nap után mehettem haza, mondjuk már van két gyerekem, így most is ezt szeretném, nem kivárni a 3 napot, vagy van ahol 7 napot. Abba belehalnék szerintem.... A gyerekorvosok rendesek voltak? És amúgy ki volt a szülésznőd és orvosod ha nem titok? köszönöm
2014. nov. 12. 12:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez már a felújított részleg, ugyhogy nem hiszem hogy lesz több fürdő.:) a császár délután volt, ezért késő este kerültem az osztályra, utána 4.nap mehettem haza. A külön szobát az alapján kapod meg, hogy te jelentkeztel-e először. 2szoba van, nekem 2éjszakát a császáros 6ágyasban kellett aludnom, utána szabadult fel az egyik és mehettem be. Akkor 6ezer volt egy ej, de most már 12ha jól tudom...az orvosom sárvári, a szülésznő fejér andra. Neked?
2014. nov. 12. 22:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Császorosoknak akkor gondolom nincs a smart phone-os rendszer sem? a honlapon 3 ágyas szobákat írnak pedig.
2014. nov. 13. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!