Margit kórházról mit tudtok?
Szülészet érdekelne, dokik milyenek? Szülésznők? és a csecsemősök?
Eddig a szent imrébe jártam, de most szeretnék átmenni a Margitba,mert nem vagyok megelégedve. Mit gondoltok melyik a jobb?
Szia! Olyan szívesen válaszolnék a kérdésedre:( Elnézést,de én is kíváncsi vagyok a válaszokra mert én ott fogok szülni.
36 hetes leszek a 7végén. Én a dokimmal meg vagyok elégedve,a Margit kórházzal is:) Az ottani dolgozókkal "már akikkel eddig találkoztam" szintén meg vagyok elégedve:)
De a szülésznőkkel,csecsemősökkel kapcsolatban én is kíváncsi vagyok,hogy milyenek..
Első vagyok!
Még annyit hozzáfűznék,hogy az ottani menettel is meg vagyok elégedve. Gondolok a vérvételekre,UH-ra..
Én tényleg szeretnék segíteni merta 3.kerületben laktam 10évet,de sajna nekem egyetlen egyemlékem van a Margitról.. öcsém ott született,édesanyámnak ott volt fogadott orvosa(nő).. nem figyelt anyukámra mert a szabadságáról beszélgetett egy nővérrel,és öcsémet 40-es szívhanggal sürgősségi császárral hozták világra..
csak ezért az egy régi emlékért sose szülnék ott..
persze mindenhol vannak ilyenek,más kórházakban is,csak nekem szívfájdalmam,hogy öcsémnek károsodása lett :(
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!