A Bp-i Szent Imre Kórházból tudtok jó nőgyógyászt ajánlani? Mik a tapasztalatok a kórházról? A doki mennyit kér egy-egy vizsgálatért, szülésért?
Szia! Áprilisban szültem Szt. Imrében, Dr. Barna Péternél. Nagyon jó szívvel ajánlom!!! Én amúgy is teljesen parás vagyok dokik terén, de vele teljesen meg voltam elégedve. 7000 ft a vizsgálat, ha volt uh, akkor még 7000. Hozzátenném, hogy a doki feleslegesen nem rángat be, hogy több pénzt szedjen össze. Én uh-ra jártam a vége felé sokat, de akkor csak neki megmutattam a papírt és kész. Mi a szülésért 70000-et adtunk, de nem kérdeztem meg, ennyit szántunk. Egyébként az apukája a kórházba fődoki, őt van aki nem szereti. Eléggé tárgyilagos. Most voltam Péternél 1 hete, az árak még mindig ugyanazok, és az anyukája azt mondta nem is fognak emelni:) Nekem programozott császárom volt, de azt is jól megtudtam vele beszélni. De nem az a "gyorsan vágjunk" típus. Magáról a kórházról és a nővérekről...én nagyon meg voltam elégedve az ápolókkal. A kórházban fel lehet fogadni csecsemőst is, aki éjjel nappal segít, amiben kell. Én a csecsemősöktől nem kértem segítséget, mert nekem nem első baba. Viszont a szülészeti osztályon is normális, kedves emberek vannak. A felvétel, és az elbocsátás nehézkes, mivel általában telt ház van. Mikor mentem reggel a császárra, akkor a szülésznő olyan értelmesen nézett rám...most jött császárra? Én nem tudok róla...a doki meg ott állt mögöttem:) Aztán ő készített fel a műtétre, semmi kedvesség..majdnem, hogy bunkó volt.
Ha valami érdekel, írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!