Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Bp-i Szent Imre Kórházból...

A Bp-i Szent Imre Kórházból tudtok jó nőgyógyászt ajánlani? Mik a tapasztalatok a kórházról? A doki mennyit kér egy-egy vizsgálatért, szülésért?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a Szent Imrében szültem, a kórház nagyon jó, a szülészet, és a gyermekágyas részleg is. Mindenki nagyon kedves . Látogató egyáltalán nem mehet be az osztályra, a mama mehet ki a folyósóra, a baba meg bent marad. Egy üvegajtón nézhetik meg a babát. A dokim magánrendelésért alapba 6000-et kért, plusz rájött ha volt ultrahang, hüvelyváladék vizsgálat. A szülésért 60.0000 Ft-ot kért, de nem ajánlom, ide nem íopm le a nevét, ha nem baj.. Ha megint szülnék, akkor is ebben a kórházban szeretnék, de még nem tudom kinél...
2010. márc. 11. 07:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Áprilisban szültem Szt. Imrében, Dr. Barna Péternél. Nagyon jó szívvel ajánlom!!! Én amúgy is teljesen parás vagyok dokik terén, de vele teljesen meg voltam elégedve. 7000 ft a vizsgálat, ha volt uh, akkor még 7000. Hozzátenném, hogy a doki feleslegesen nem rángat be, hogy több pénzt szedjen össze. Én uh-ra jártam a vége felé sokat, de akkor csak neki megmutattam a papírt és kész. Mi a szülésért 70000-et adtunk, de nem kérdeztem meg, ennyit szántunk. Egyébként az apukája a kórházba fődoki, őt van aki nem szereti. Eléggé tárgyilagos. Most voltam Péternél 1 hete, az árak még mindig ugyanazok, és az anyukája azt mondta nem is fognak emelni:) Nekem programozott császárom volt, de azt is jól megtudtam vele beszélni. De nem az a "gyorsan vágjunk" típus. Magáról a kórházról és a nővérekről...én nagyon meg voltam elégedve az ápolókkal. A kórházban fel lehet fogadni csecsemőst is, aki éjjel nappal segít, amiben kell. Én a csecsemősöktől nem kértem segítséget, mert nekem nem első baba. Viszont a szülészeti osztályon is normális, kedves emberek vannak. A felvétel, és az elbocsátás nehézkes, mivel általában telt ház van. Mikor mentem reggel a császárra, akkor a szülésznő olyan értelmesen nézett rám...most jött császárra? Én nem tudok róla...a doki meg ott állt mögöttem:) Aztán ő készített fel a műtétre, semmi kedvesség..majdnem, hogy bunkó volt.

Ha valami érdekel, írj nyugodtan.

2010. márc. 11. 22:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hol van a magánrendelése ennek a dokinak? Nekem egyelőre csak egy rákszűrés lesz most, de a második gyerkőcömet majd a Szent Imrében szeretném szülni, ezért is keresek már most egy megbízható dokit. Ebben a kórházban is van külön ágyas szoba igaz? Oda bejöhetnek látogatni?
2010. márc. 11. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Van fizetős, egy ágyas, de oda sem mehetnek be, az egész babaosztályra nem lehet. Szerintem tök jó dolog, hogy amikor szoptatsz, vérzel, nem jön sok idegen be.
2010. márc. 12. 07:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Voltam Barna Péternél, és valóban nagyon kedves, úgyhogy az eddigi csalódások után igazán jó volt végre egy normális dokival találkozni!!!
2010. ápr. 16. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!