Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Máv kórházról milyen véleménny...

Máv kórházról milyen véleménnyel vagytok? Tudtok orvost ajánlani?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pesten még nincs orvosom, a Máv kórház elég közel van, és a múltkor be is néztem, és egész normálisnak tünt. Szeretnék egy normális orvost találni magamnak. Egyre sürgetőbb lenne, mert bármikor puckányosak lehetünk, nekem meg nincs hová szaladnom... Köszönöm előre is...
2010. szept. 22. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Februárban szültem a Máv-ban, Aszódi Melinda az orvosom. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem bőbeszédű, de lényegre-törő, mindent a szádba rág, alapos.

Bár szabad az orvosválasztás, a recepción, betegfelvételen nagyon nézik hogy valóban oda tartozol-e. Munkahelyi igazolást is kérhetnek.

2010. szept. 22. 23:31
 2/4 anonim ***** válasza:
3 ágyas szobák vannak fürdőszobával, kulturált. Rengeteg orvos van, és több a császármetszés aránya, mint máshol. Jó dokinak mondják dr. Spánikot például. Én végül nem itt szültem, de két méhen kívüli terhességgel feküdtem bent. Mindenképpen jó orvost választani, mert amúgy elveszel a rengeteg orvos között és senki se figyel rád igazán (egyszer a sürgősségiről kerültem be "gazdátlanul").
2010. szept. 23. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Spánik jó,Török doki jó,Koppány doki jó.

de én nem mennék mégegyszer oda.majdnem meghaltunk.nem az orvosok miatt.ők mentettek meg minket.hanem a szülésznő miatt.a csecsemősök nagyon bunkók.a babákat szinte a nyakuknál fogva lóbálják.tanácsot nem szívesen adnak.útáltam ott lenni és azt hittem megőrülök mire haza kerülünk

2010. szept. 23. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Bálint Koppányt ajánlanám.
2010. szept. 25. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!