Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki, - mivel csillapította a...

Ki, - mivel csillapította a vajúdás alatt a fájdalmait?

Figyelt kérdés

6 éve szültem a nagyfiamat, elhúzódó 23 órás vajúdással...számomra elég meghatározó élmény volt a szülés sajnos negatív értelemben...

Érdekelne milyen lehetőségek vannak amivel fel lehetne gyorsítani a tágulást, ill. csillapítani a fájdalmakat...

Február végére várjuk a kislányunkat!

2014. nov. 3. 19:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
bocsi,de ez nekem uj.miert csak a 36.hetig kell szedni a magneziumot?
2014. nov. 7. 19:55
 12/15 anonim ***** válasza:

a magnézium valamennyit képes visszatartani a méhszáj tovább nyílásán, rengetegen mondták nekem, aki pl 32.héten egx ujjnyira nyitva lett, magas dózisban kellett szednie, mivel 36. héttől nem sámít koraszülésnek ha jön, így e héttől már nem kell szedni, hanem a természetre bízni

(habár egy netes orvosi szakdolgozat féle szerűségben ami eléggé orvosi szaknyelv 98%-ban, abban hivatalosan 37.héttől nem számít korának egy baba..)

2014. nov. 7. 23:14
 13/15 A kérdező kommentje:

No igen....de mi van akkor, ha nem tudsz nem fekve lenni???

Nekem 23 órából max. 2 órát engedtek fent lenni...mert figyelni kellett a kisfiam (már 6 éves) szívhangját...úgyh most is olyan dolgokra készülök, amit ha úgy alakul fekve is kitudok vitelezni...egyre inkább EDA

2014. nov. 8. 13:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Nalunk nincs fajdalomcsillapitas. Szoval nem csillapitottam. Az elso fajastol szamitva 15 ora volt a szulesem. 10 orat vajudtam otthon, a korhazban a maradek 5 - ot. Ebbol az elso 6 ora "rohogos" volt, utana 2 ora volt a "sziszegos" es az utolso 1-2 ora volt az az "elviselhetetlen" fajdalom. Ja, es a vegen en is csak fekudni tudtam mar (pedig mindenki allitani akart), de hamar meglett a baba es nem volt problemas szules.
2014. nov. 13. 22:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Bocsanat, elirtam. Kb. 7 ora volt az a "sziszegos" fajdalom. Nagyon az iromanyom vegere koncentraltam mar. :)
2014. nov. 13. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!