Ki, - mivel csillapította a vajúdás alatt a fájdalmait?
6 éve szültem a nagyfiamat, elhúzódó 23 órás vajúdással...számomra elég meghatározó élmény volt a szülés sajnos negatív értelemben...
Érdekelne milyen lehetőségek vannak amivel fel lehetne gyorsítani a tágulást, ill. csillapítani a fájdalmakat...
Február végére várjuk a kislányunkat!
a magnézium valamennyit képes visszatartani a méhszáj tovább nyílásán, rengetegen mondták nekem, aki pl 32.héten egx ujjnyira nyitva lett, magas dózisban kellett szednie, mivel 36. héttől nem sámít koraszülésnek ha jön, így e héttől már nem kell szedni, hanem a természetre bízni
(habár egy netes orvosi szakdolgozat féle szerűségben ami eléggé orvosi szaknyelv 98%-ban, abban hivatalosan 37.héttől nem számít korának egy baba..)
No igen....de mi van akkor, ha nem tudsz nem fekve lenni???
Nekem 23 órából max. 2 órát engedtek fent lenni...mert figyelni kellett a kisfiam (már 6 éves) szívhangját...úgyh most is olyan dolgokra készülök, amit ha úgy alakul fekve is kitudok vitelezni...egyre inkább EDA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!