Vajúdás alatt szabad szeretkezni?
Anno jártam szülésfelkészítő tanfolyamra és ott egy szülésznő (de lehet, hogy a pszichológus volt, nem tudom, keverem már.. :) ) beszélt arról, hogy a vajúdásnak (állítólag) van/lehet egy olyan szakasza amikor a nő igényli az intimitást, pont azért mert a szervezet így jobban el tud lazulni és könnyebb lehet a szülés... és állítólag már nyugaton "kezdenek rájönni", hogy néha a párokat magukra kell hagyni...
Nnno hát nekem biztos, hogy nem járt semmi ilyen az eszemben akkor, ráadásul végül sürgősségi császár lett, de a fentiek alapján valószíűsítem, hogy nem okoz gondot.
Öhm... kedveském, te ugye még nem éltél át vajúdást?
Higgy nekem, rosszabb, mint amikor hátulról gyomrom rúgnak!
Az elme, a test egy teljesen más, ösztönös reakciót indít el, semmi másra nem fog koncentrálni, mint az utód világrahozatalára!
Nem lesz kedved a szex semmilyen formájához.
Komolyan nem értem. Behatolni nem szabad, mert nem tudhatod, mennyire nyitott a méhszáj. Az orgazmust nem fogod elérni, mert az egész méhed fájdalmasan görcsöl és összehúzódik.
Akkor próbálj visszaemlékezni. Azon járt az agyad, hogy szexelj, vagy azon, hogy hogyan és miként fog világra jönni a gyereked?
Az intimitást és a gyengédséget nem csak szex formájában lehet megkapni!
A nőknél a szex alapja az érzelem. Amikor vajúdsz, teljesen más érzelmeket élsz meg, mint a hétköznapokon. Miközben az egész tested feszül, nem tudsz úgy ellazulni, hogy élvezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!