Vacummal szültem a lányomat. "Emlékezetes marad számunkra a szülése" Miért?
Valamelyik nap lattam egy tv musort, ahol a baba fogoval szuletett meg. Az orvosok, a noverek, mind lathato orommel lelegeztek fel, amikor a bab vegre megszuletett - meg ugy is, hogy ahhoz, hogy megszulessen, el kellett torni a karjat. A doki utana felvalltva sirt es nevetett a noverszobaban.
Nyilvan nehez munka, sok aggodalom es utana hatalmas megkonnyebbules, ha egy baba, aki nem akar megszuletni vegul csak kibujik. Dolgozztak erte, stresszeltek, persze, hogy emlekezetes marad.
Szia!
Első fiam vákummal született, mert én is hiába nyomtam, elakadt a szülőcsatornában. Orvosi néven secunder fájásgyengeség lépett fel, emlékezetes, hisz vészhelyzet volt, én csak arra eszméltem, hogy odaugrik a főorvos és ordít az orvosra, hogy csináljanak valamit mert baja lesz a babának, és rögtön 20 ember állt körbe, mindenki körülöttünk volt, előkapták a vákumot és rásegítettek a szülésre. Lett is egy kis méhszájsebem de a baba makkegészséges.
Gondolom nálatok is azért volt emlékezetes a dokiknak, mert ilyen vészhelyzet azért nem fordul elő minden nap.
Jó egészséget és boldog babázást!
Nem lesz! Nekem azóta már 3 gyerekem van, a másik kettőt simán szültem, az első azért egy kicsit "kitaposta" a többinek az utat.
A nagyfiam már 10 éves, de a dokim még most is emlékszik a szülésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!